Jump to content


Photo

Oude Bug?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Foo Fighter

Foo Fighter

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • AV:Emsi Anti Malware
  • HIPS:Windows Firewall
  • Other:MBAM Free.

Posted 18 June 2011 - 08:09 PM

Even vragen want ik meen dat ik iets dergelijks las bij de Emsi support bij nucia.eu

Dit gaat dus over OA Premium in combinatie met IE-9

Na een paar uur surfen was opeens de helft van mijn Werkbalken weg,en ik kon het niet goedkrijgen middels vinkjes zetten.
Alleen de adresbalk was nog zichtbaar,dus ik dacht terug aan een topic bij nucia.

Daar betrof het weliswaar de interfase van EAM die heel het scherm in beslag nam,maar ik dacht toch aan overeenkomsten.
Dit was per Update toch opgelost?

Wat heb ik vervolgens gedaan?
Online Armor uitgeschakeld en zag dat de W-7 Firewall weer aan stond.

Na 3 a 4 minuten kwam alles weer terug op zijn plaats,dus het was gauw weer in orde.

Na weer 1 kwartier schakelde ik OA weer in en het bleef zoals het hoorde.

De vraag is?
Komt dat meer voor?

Ikzelf hoop dat het zo blijft en het opgelost te hebben met een paardemiddel.

Is er meer info over?

#2 Rob R.

Rob R.

    Forum Regular

  • Emsisoft Employee
  • 982 posts
  • LocationNetherlands
  • OS:Other Windows version
  • AV:Emsisoft Anti-Malware
  • HIPS:Online Armor

Posted 18 June 2011 - 08:18 PM

Fleetwood Mac,

Heb je op dat moment ook gekeken of je hetzelfde probleem ook op andere websites had?
Of even de browser afgesloten en opnieuw gestart?

#3 Foo Fighter

Foo Fighter

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • AV:Emsi Anti Malware
  • HIPS:Windows Firewall
  • Other:MBAM Free.

Posted 18 June 2011 - 09:29 PM

Fleetwood Mac,

Heb je op dat moment ook gekeken of je hetzelfde probleem ook op andere websites had?
Of even de browser afgesloten en opnieuw gestart?

Op andere websites was het precies eender,en ik heb er heel wat uitgeprobeerd.
Mijn Brouwser afsluiten en opstarten deed ik zeker 10 keer.

Mijn eerste ingeving was hetgeen ik schreef,maar de Computer opnieuw opstarten deed ik niet.
Of dat geholpen had weet ik niet.(even denkende aan nieuwe updates en opnieuw starten).
Dat wou ik voorkomen.

#4 Rob R.

Rob R.

    Forum Regular

  • Emsisoft Employee
  • 982 posts
  • LocationNetherlands
  • OS:Other Windows version
  • AV:Emsisoft Anti-Malware
  • HIPS:Online Armor

Posted 18 June 2011 - 09:50 PM

Je kreeg dus eigenlijk hetzelfde te zien als wanneer je op F11 drukt?

#5 Foo Fighter

Foo Fighter

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • AV:Emsi Anti Malware
  • HIPS:Windows Firewall
  • Other:MBAM Free.

Posted 18 June 2011 - 10:00 PM

Je kreeg dus eigenlijk hetzelfde te zien als wanneer je op F11 drukt?

Hee,correct.
Nooit aan gedacht omdat ik die F buttons (behalve F8)nooit gebruik.

Dus nooit te oud om te leren.
Dank voor de tip.

FLW-M.

#6 Rob R.

Rob R.

    Forum Regular

  • Emsisoft Employee
  • 982 posts
  • LocationNetherlands
  • OS:Other Windows version
  • AV:Emsisoft Anti-Malware
  • HIPS:Online Armor

Posted 18 June 2011 - 10:30 PM

Fleetwood Mac,

Mocht het ooit weer gebeuren, klik dan eerst op F11 om te kijken of alles weer "normaal" wordt.
Ik denk niet dat Online Armor hier iets mee te maken heeft gehad. Vermoedelijk heb je een webpagina bezocht die via een script een pagina Full Screen opent.

#7 Foo Fighter

Foo Fighter

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • AV:Emsi Anti Malware
  • HIPS:Windows Firewall
  • Other:MBAM Free.

Posted 18 June 2011 - 11:04 PM

Fleetwood Mac,

Mocht het ooit weer gebeuren, klik dan eerst op F11 om te kijken of alles weer "normaal" wordt.
Ik denk niet dat Online Armor hier iets mee te maken heeft gehad. Vermoedelijk heb je een webpagina bezocht die via een script een pagina Full Screen opent.

Ja 1 pagina staat me voor de geest,en het zou daar begonnen kunnen zijn.
Maar of ik die site nog terugvind is niet belangrijk,ik weet wel van een paar F knoppen de werking maar F11 wist ik niet.

Stommiteit van mij maar als ik die Logitech lettertjes moet lezen over de functies van het toetsenbord moet ik een Loep hebben.
En ik had nooit een baan waar ik ooit een toetsenbord moest gebruiken.

Maja bedankt voor de les. :thumbs:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users