Jump to content

RoddyJones

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RoddyJones

  • Rank
    New Member
  1. Hi Catprincess, I do not think i could actually get into the control panel to use 'uninstall' so I simply used a previous restore point. I have actually gone with another firewall for now, with no similar problems to OA, not to say it OA is not a decent firewall or that its not compatable with Win 7 which it obviously is. I may return to it. Thanks for your help.
  2. I just ran SFC System File Checker tool and it said verifcation 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. http://support.microsoft.com/kb/929833
  3. Hi Catprincess, Update 16/07: I uninstalled Avast Anti Virus and then re installed Online Armor to exclude any clashes there, it made no differences, exact same error message arose and programs would not start. I used system restore again.. I note the online armour folder in C:\Program Files (x86)\, is still there despite it being uninstalled. Not sure if there would be log files there to help? Please advise.
  4. Hi My system is Win 7 Pro Anti Virus - Latest Avast at at Jul 11. I read good reviews of Online Armor and installed the current free one (v5?) Once it installs and restarts, I can not get any programs to load like Mic Word, Firefox, Avast Anti Virus etc. I did close all programs and with Avast I turned to 'OFF' all the shields before install. The error that arises is The application was unable to start correctly (0xc0000142.Click OK to close the application I used System Restore point to fix. Restarted twice, reinstalled, same issue. Please advise otherwise i need to look elswhere.
×
×
  • Create New...