dimtax

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dimtax

  • Rank
    New Member
  1. I had the same problem and it was fixed when enabled beta updates. Maybe this work for others too....
  2. It's a bug... I wrote a support ticket , they asked me to run DeBugView and send them a log..... they said they will fix it . Let's give them some time... From: Christian Peters Created: 10/10/2011 5:03:31 PM Hello, thank you for the log. Looks like it is a bug in our new version. Will be patched soon as possible.
  3. Hi, I upgraded to version 6 yesterday(valid license for 309 days) and I have problem with GUARD:Surf Protection host rules. With previous version ,I had Malware hosts in Block and notify mode and I created host rules for sites I was trusted(I use megaupload and hotfile for storing files). In version 6 , I created the same rules but it is still blocking access to these sites. It doesn't recognise host rules created by the owner... I create a host rule , press ok to configure the rule and when I open again the Surf protection window the rule I created does not exist... I tried rebooting but still the same... Now I have Malware hosts in Alert mode and everytime I try to connect to these sites I see a pop up alert-window. Ofcourse this is very annoyning.... I use vista x86 sp2 p.s. I attached 2 screenshots... I created a rule for Megaupload(don't block), I checked that the rule changed , closed the applications window and opened it few seconds later... my rule had disappeared.