Jump to content

Grenlog

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Grenlog

  1. I'm not sure how that's possible, it's a popular voice chat app like mumble or skype.

     

    --edit--

    Actually it does let users post files for people to download, and I'm guessing cdn.discordapp.com might be where they host from.

    I just tested it.  I hosted a text file within discord and tried to access the service to download it but it was blocked by emsisoft av.  Could this be the reason why it's blocked?

  2. Lets try this:

    • Open Online Armor.
    • Go to Options in the menu on the left.
    • Go to the Firewall tab.
    • Uncheck the Filter invalid MAC addresses option.
    • Check and see that resolved the issue.

     

    If that didn't fix the issue, then try restarting your computer and checking again, and let me know if that works. ;)

     

    Same thing with the option unchecked, both before and after the restart.

     

    This time the server IP was:

     

    Connecting to public(208.78.164.223:28098) ...

    11.883:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    17.900:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    23.918:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    29.934:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    35.956:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    41.979:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    48.005:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    54.015:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    60.021:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Retrying public(208.78.164.223:28098) ...

    66.046:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    Disconnect: Unable to establish connection to the server.

    NotifyClientSignon: 0

     

     

    Going back into standard mode immediately after the server connection fails and I connect no problem:

     

     

    Connecting to public(208.78.164.223:28098) ...

    163.686:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.223:28098

    NotifyClientSignon: 2

    Connected to 208.78.164.223:28098

    Dota 2

    Map: dota

    Players: 0 (0 bots) / 24 humans

    Build: 5255

    Server Number: 104

    ----

     

    Just like before, some of the games I'm trying to spectate work, and this particular server doesn't want to connect in advanced mode.

  3. We'll probably need some logs to see what the problem is. Please open Online Armor, go to Options in the menu on the left, click the little check box to enable debug mode, restart your computer, and then try reproducing your problem with Dota 2. After that, please ZIP your entire logs folder (normally C:\Program Files\Online Armor\Logs), upload it to a website such as DepositFiles/BayFiles/etc (which one you use is up to you), and then copy and paste the link to download the file into a reply (or you can send it to me in a Private Message if you don't want the link posted publicly on the forums). Note that, if you don't have a utility such as 7-Zip, WinZip, or WinRar that you can ZIP files and folders by right-clicking on them, going to Send To, and clicking on Compressed (zipped) Folder.

     

    I've uploaded the logs to bayfiles (going to send you a pm with the link).  I went into the watch live game in the Dota 2 menu, which throws you into a player perspective of a game in progress, and not all the live matches had trouble connecting.  I was able to reproduce the issue on this live game.  Here's what the in-game log said, which I supposed is useful to you only for the troublesome IP address:

     

    Connecting to public(208.78.164.235:28093) ...

    87.015:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    93.026:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    99.067:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    105.088:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    111.138:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    117.188:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    123.200:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    129.282:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    135.296:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Retrying public(208.78.164.235:28093) ...

    141.343:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    Disconnect: Unable to establish connection to the server.

    NotifyClientSignon: 0

    -----------------------------------

     

     

     

    And the same server back in standard mode, I get this:

     

    Connecting to public(208.78.164.235:28093) ...

    20.145:  Sending UDP connect to public IP 208.78.164.235:28093

    NotifyClientSignon: 2

    Connected to 208.78.164.235:28093

    Dota 2

    Map: dota

    Players: 0 (0 bots) / 24 humans

    Build: 5255

    Server Number: 37

     

  4. Hello,

    please send me a PM (personal message) with your referencenumber you got during the order process.

    I just tried it again and it seems to work now. It's showing the right dates in Online Armor... maybe just a slow server or something. I did send a support ticket in as well, so maybe they fixed it.

  5. Did the problem start occurring after an update to Online Armor or some other event you can pinpoint?  Are the programs marked as trusted in the Program's list?

    It's my own stupid fault I think, I must have accidentally clicked the forget unknown programs at reboot setting. I was going through the settings today and saw this, but I didn't even know that I could do that. I have no idea when/how I activated it.

  6. Lately, Online armor forgets any new programs I run after a system reboot. It seems to remember them as long as I'm logged in, but as soon as I reboot my computer, and try to run the programs again, it prompts me about a programs behavior. So when I reboot and run Mumble, for example, it will prompt and ask me if I want to run mumble and then prompt to ask if I want to run the thirty or so dll files mumble uses as plugins for games. Very annoying. I also cannot install mouse drivers, as OA forgets, once the system reboots, that I've given the program permission to run and auto-start.

    I'm using Online Armor version 5.1.1.1395.

    Windows 7 64-bit

    I do not run any active security software other than OA. I have malwarebytes installed, but I use it on demand only.

    I'm not sure if this is relevant, but I run truecrypt with the system drive fully encrypted. Maybe there's a conflict with the full-disc encryption and OA saving settings, but that's a complete shot in the dark, and I really have no reason to believe this other than a hunch.

×
×
  • Create New...