cunha

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cunha


  1. I'm sorry but I was out for a few days so I couldn't retest this. I downloaded the setup file again and it now shows the correct version: 5.5.0.1557. I removed the previous version and installed this one but the result was the same. So, I installed wireshark to capture the communication betweek the program and the server the result is below:

    - Sent to update.emsisoft.com:

    GET /createkeyv3/?product=oafree&mkey=&mname=WIN%2DFGUSSKFRUUQ&refer=

    - Response:

    ; Emsisoft key creator at 20120219-003407 UTC

    [General]

    status=11

    statusdesc=11: Product, MKey or MName not valid

    key=

    utcnow=1329611648

    So... looks like the application is not seding the mkey value to get the expected response to finish the installation process. Is there anything I can do to fix this? Thanks.


  2. Hi All,

    I'm trying to install OA 5.5 in a clean Windows 7 x64 (english) installation for testing. There are no other softwares installed yet.

    After the setup is completed, the software tells me to choose my preferred license model. If I choose "Unlimited Freeware" or "30-day Trial", I get this message: "Invalid server response. Please try again in a few minutes or contact the support". I tried a few times today without success. Btw, I have already reinstalled the application, rebooted the pc, and disabled Windows Firewall but no change. And my internet access is working fine too. Am I doing something wrong? Any ideas?

    Thanks in advance,

    Ralph