James2571

Member
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by James2571

  1. Ok Thank you, It is time to retire this computer. I haven't had any issues with the virtual memory until my initial problem (Shut down taking long time). Since neither of them can be fixed sufficiently it is time to move on. Thank you for all of your attempts to fix this. I am sorry to have wasted your time. Issue is still there after many days and no resolution available. Thank you, No need to reply to this message.
  2. OK, Virtual Memory Drive C:\ 9410MB Space Available Initial Size (minimum) 3070MB MAX Size 4096MB These Initial & MAX sizes are adjustable Also Paging File Size is set to 3070MB Thank you,
  3. I guess not. That has been that issue I have been looking to get fixed since the beginning of this post. (That and the "Virtual Memory Low Error). Seems like I am still at that same spot I was when I posted this thread 16 days ago. Guess I will have to look elsewhere to resolve this. Thank you anyway.
  4. OK. That stopped realplayer from launching on startup. Thank you. Still perplexed by the fact that it still takes 10 minutes (literally) before it will shut down using Start Menu, Shut down. Any thoughts on this? Thanks
  5. I am currently running OTL and it has frozen during "KILLING PROCESSES - DO NOT INTERRUPT". What should I do. It has been at least 15 minutes. Help! lol Thanks
  6. Ok, fixed the registry. But it still autolaunches Realplayer on bootup. Have some other items that are in the bottom right corner quicklaunch area that I don't know if I need. Dell Quickset Secure Delivery some magnifying glass that says indexing complete. Video appears a little better, still getting the Virtual Memory Low error after about 5 minutes. It also looks like I have a lot of processes running that could be chewing stuff up. What do you think? Or should I be getting help somewhere else??? Thank you.
  7. Still running horrible. Still won't shut off without manual help. Video is better. Real play launches everytime I start up also. How can I remove this from startup? What things do I need during startup? Maybe it is time to retire this old girl!
  8. Also my computer is having script errors when I am trying to view webpages in Firefox. I ran Combo-Fix and have attached the log. Please help. Not getting better.
  9. OK. I ran it in Safe Mode. It took an EXTREMELY long amount of time to finish. There were a bunch of strings Here is the OTL after this was completed.
  10. It is still not powering off (except manually). I keep getting a virtual memory low error, even after I adjusted the level to maximum space. (After using Firefox for 10 minutes). Not sure if does the same thing with IE but Im sure it would. I ran the kavich from c:\\. Should I try it in SAFE mode with MS-Dos prompt?
  11. Yes I am still here. Sorry, thought I had sent the OTL log. Here it is. Still the same.
  12. I deleted the empty folder and the zip file and am re-running klstreamremover and will send new OTL log.
  13. klstreamremover.exe is in c:\ there is a directory for klstreamremover but I move the exe file to c:\ prior to running the last time.
  14. I ran the windows repair. Looked like it fixed a lot of things. Did not fix the shut down issue. I still have to manually turn off the computer. It did shut down at the end of the windows repair scan, just not when I use START, SHUT DOWN. It just stays on a blue screen. Here is the OTL log after the windows repair reboot.
  15. Here is the latest log. Still won't shut down properly. It is running faster.
  16. I ran appremover and it didn't find anything from Ad-aware. I am attaching the OTLFix Log and the systemlook afterwards. Still only able to power off with power button. Any ideas as to why? Thank you.
  17. Here is the OTL Log. Still finding a lot of ad-aware files on the system. I will see how much I can find to delete these.
  18. OK, I reinstalled Ad-aware and uninstalled it. Looks there are now more files than their was the last time. I am attaching the system look after reinstallation. I also am including the combo-fix log.
  19. OK, I was able to remove Avast from my system. AVG was not able to finish the removal due to my having to manually turn off my computer. Attached is the log information from Ad-Aware scan in Systemlook. I have reactivated anything that was disabled in MSCONFIG. System still will only shut down by pushing the Power button.
  20. I am attaching the logs you recommended. The overall system speed has increased, but the system will still not shut down using the Start button. Still having slow video issues. Also when I was running the Combofix scan, I received the message that the "real time scanners were active" for "AVG Antivirus Free Edition 2012, Avast Antivirus, and Lavasoft Ad-Aware" I thought I removed all of these from my system during the last session of help. Please advise. Thanks
  21. I had received help with a slow laptop, and video issues a few weeks back, and the issue was resolved the best it could be, so I followed the instructions to remove the tools from my system, and ran into problems. 1. My computer will now not turn off when I use "Shut Down" from the START menu. I have to physically turn it off. 2. I keep getting an error (while I am in Firefox) that my "Virtual Memory is too low" Not sure how to fix it. Could be also why video is having issues as well. Attached are my OTL & Extras log, along with the EEK Log from todays updated EEK. Please help. Thank you.
  22. I updated Media Player, and still am having trouble, but if you don't see anything funky with my system, I won't bother you trying to fix it. Thank you for your help.