Foo_Fighter

Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Foo_Fighter

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/02/1943

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Foo_Fighter

  Deinstalleren AEM lukt niet.

  Ja zie ik ook in het Configuratie Scherm/en de map in C:// en in msconfig waar ik heel de boel kan uitschakelen maar er is 1 probleem wat ook de Cleantool niet op kan lossen omndat de scanner nog intakt is. Overal meld een Venster dat de "Uninstaller" niet aanwezig is wat vreemd is want die staat wel in de C:// map. Ook met admin rechten lukt het niet. En gelijk komt er dan een bericht dat ik geen enkele bevoegdheid heb om ook maar iets te doen. Er wordt wel een voorstel gedaan om een nieuwe Copy eroverheen te zetten,maar ik deed dat en wat komt er voor een bericht? EAM staat al op je PC!! Na verloop van die Trial (8 dagen) gooi ik alles eraf en er ligt nog een installatie schijf van 7 dus mijn buurjongen zijn vader is handig genoeg om dit PCtje weer opgang te krijgen. Dan kan ie zelf uitzoeken of het 7 wordt of Upgraden naar 10 wil. Dat was het Elise,nogmaals bedankt en ik zal me er niet meer druk over maken. Jack.
 2. Foo_Fighter

  Deinstalleren AEM lukt niet.

  Bedankt Elise voor je inzet. Ik ga het proberen maar nadat ik hem gisteravond zo snel terug kreeg (en nergens was te vinden) Geen Map in C:// Niet in het register,hoe kan ie dan zo snel terug komen? Windows beschermt heel het systeem en ik krijg er geen vat op. Net keek ik nog en alles staat perfecto maar meld dat de Uninstaller defect is. Enfin hoe het ook afloopt iedereen van Emsisoft bedankt. Het beste verder. Jack_W
 3. Hoi Support Emsisoft. Zoals jullie weten stop ik volgende week met het gebruik van Windows 10. Nu wil mijn achterbuur jongen wel mijn PC hebben maar niet met een betaalde AV scanner er op. Dat betekend ook dat ik mijn Windows account hier van afhaal. Intussen gebruik ik nog wel even een Trial van 30 dagen maar die zijn bijna op. Dan het grootste probleem is dat ik met geen hamer EAM kan Deinstalleren. Ook niet met die CleanTool van jullie maar die had ik al van 2014 op mijn PC staande. Wellicht net niet de de goede. Ik dacht dit even te doen maar dat ging niet via het Configuratie Scherm maar ook niet via de Uninstaller in de C:// Map. Nergens is hij dan nog te zien en ook MBAM is ineens foetsie. In het register is hij ook niet te zien maar vanmorgen start ie wel weer mee op!! Rara?? Nou heb ik dat met Brouwsers die onder Windows 10 draaien ook al gehad dus Windows zit denk ik goed te jatten zonder dat je het weet. Hebben jullie een oplossing? (Nieuwe CleanTool) of moet heel dit OS eraf? Hoor het wel want ik ben 10 meer dan zat. Jack_W
 4. Foo_Fighter

  AV_Test

  Toen ik net www.gratissoftware.nl zat te lezen zag ik weer dat er AV scanners getest waren,maar weer zag ik Emsisoft er niet bijstaan. Wel was BitDefender die toch ook in onze scanner zit de best betaalde AV scanner, maar 2 Free scanners stonden er nog boven. Dat lezen nou juist mensen die een scanner nodig hebben die nu geen weet hebben dat er ook nog Emsisoft producten bestaan. Wat de reden van het ontbreken is weet ik niet maar "Naams Bekendheid" zou het zeker helpen Emsiesoft meer op de kaart te zetten. Daarom snap ik het niet dat "we" weer ontbreken. EAM vertrouw ik 100% maar dat weten anderen niet en dan voor de Beste Free gaan. Dat kan klanten kosten. Groet J_W. http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/
 5. Nou vroeg op een forum iemand of Norton360 compatibel zou zijn als de persoon in kwestie Windows 10 zou laten installeren,en dat was wel het geval volgens een Engelstalig ducument. Nu zag ik op www.schoonepc.nl dat die in zijn binnenkort te verwachten Nieuwsbrief er verder op ingaat. En dat had ie al iets op FaceBook gezet.https://www.facebook.com/mennoschoone Als ik het goed begrijp moet je eerst wel Windows 10 downloaden (teken van goedkeuring?) en in gedeelten wordt die dan geinstalleert. Maar goed afwachten maar, al zou ik wel willen weten of EAM ook op W-10 draait. Niet dat ik er op zit te wachten maar ik ben wel "uitverkoren" zo te zien en weet nog niet wat ik ga doen. Eerst maar eens de recenties lezen. Groet J_W.
 6. Foo_Fighter

  Waarom

  Dan zal ik die Email gebruikersmap wel goed verwijderen en verder red ik me wel,het ging mij hoofdzakelijk om die AdwCleaner en JRT + het feit dat men beter naar een Forum kan gaan waar specialisten zitten dan zelf aan de slag te gaan met dergelijke tools + zoek.exe. Forums bezoeken is niet meer mijn ding omdat ik vroeger wel op heel veel forums zat,en zodoende nog heel wat mensen ken die nu specialist zijn. Dit forum hoort nou eenmaal bij de scanner die ik gebruik dus bedankt Elise voor je inzet en antwoorden.
 7. Foo_Fighter

  Waarom

  Het was me bekent om eerst je virusscanner uit te schakelen maar ik dacht me nog te herinneren dat The Guard (EAM) na uitzetten virusscanner toch aktief blijft. Meteen na mijn onbezonnen aktie om zoek.exe "even te proberen" liet ik meteen EAM liet scannen en die vond niks vond. Enkele weken later had ik weer dat rot gevoel dat er toch iets in mijn PC moest zitten en probeerde toen weer AdwCleaner en zoek.exe. Nadien weer een scan en daar vond ik "zoek.exe" zelf in Quarantaine,wellicht omdat meerdere mensen met besmette PC"s dat downloadpunt op het HijackThis.nl hetzelfde probeerden. Of het was een straf expeditie van het bewuste Forum zelf om niet geregistreerden een lesje te leren. (Zou het ze niet kwalijk nemen). Ik doe dat voortaan nooit meer want eigenlijk is het ook niet eerlijk tegenover de mensen van dat Forum. Mochten zij het lezen hier alvast mijn excuses. Maarrrrrr wat ging er van de week erg raar doen? Mijn email program Windows Essentional 2012 die nog steeds hun werk doen hier. Ik verwijderde ze, en nog tijdens het verwijderen blokkeerde EAM iets wat niet veel goeds in de zin had. Toen alles schoon was plaatste ik die Email Dienst terug en werkte meteen zonder een wachtwoord te vragen, en dat zint mij niet omdat het een verrekt lang en ingewikkeld wachtwoord is. Hoe kan een verse Email Dienst weten wat het wachtwoord is,die bovendien van een ander download punt kwam? Ik hou het in de gaten.
 8. Foo_Fighter

  Waarom

  Inderdaad gaat het downloaden en installeren niet zomaar met een prog als AdwCleaner en JRT,ik krijg ze heel moeilijk geinstalleerd als ik vermoed dat EAM iets niet ziet. Vaak merk je gewoon dat er ergens iets zit waardoor je PC wat onstabiel van is. Dan ga je zoeken en kom je bovengenoemde proggies tegen die wel wat vinden zoals Zoekbalken als je weer eens moet Updaten van diverse programma"s en je vergeet die vinkjes weg te halen. Dat is vrij gemakkelijk op te lossen door vlak ervoor een Herstelpunt te maken of je gebruikt bovengenoemde "Tools" die echter ook iets kunnen beschadigen. Bij mij was dat het geval als ik de PC in de Slaapstand zette als ik weg moest voor een paar uur. PC viel telkens uit als de Slaapstand gebruikte maar zelfs op het Specialistische HijackThis Forum had men dit ook met "Zoek.exe". (las ik). Meestal reageert EAM nooit op dergelijke Tools maar wel op"zoek".exe (Smeenk) welke ik eens ongevraagt gebruikte op het bovengenoemde Forum. En direct sloeg EAM alarm en zette een paar dingen in quarentaine. Ik had natuurlijk moeten registreren op het HJThis Forum maar ik wil nergens meer geregistreerd staan,en daarom vertrok ik van vele forums. Daarom blijf ik voortaan af van dergelijke tools en als het dan toch moet registreer ik daar maar. Ik heb mijn les geleerd want zij zijn specialisten met Certificaat die weten hoe het echt moet. Dus als je ziet hoeveel downloads er wekelijks zijn van die AdwCleaner en JRT hou ik mijn hart vast. Hoewel steeds meer software fabrikanten allerlei troep in hun Free Programs meesturen. En dat geeft ook te denken.
 9. Foo_Fighter

  Emsisoft valt terug in Test.

  Ter afsluiting liet ik google nog even zoeken naar de term `Anti Virus scanner en Malware scanner`,en bij Malware scanner zag ik vooral MBAM en nog enkele AV scanners. Bij Anti Virus scanners kreeg ik veel meer hits dus uw citaat `De term Antivirus is eigenlijk gewoon een beetje ouderwets en stamt uit het Dos/Windows 3.x tijdperk` is nog niet helemaal ingeburgerd. Het woord Anti Virus zit denk ik nog teveel vastgeroest bij de Consument en ook op veel Forums zie je veel het topics met `Wat is de beste Virus Scanner`!!! Mag ik je bedanken voor de reacties op mijn topic Elise, ik zit een beetje in tijdnood en moet nu stoppen. Heel hartelijk dank.
 10. Foo_Fighter

  Emsisoft valt terug in Test.

  Als U vraagt hoe bevalt EAM en ben je tevreden over hoe deze scanner je systeem beveiligt, is het antwoord niet moeilijk. Zelden zo een gemakkelijk en goed te bedienen AV/Malware scanner gehad dan EAM,maar dat weet de gewone computer gebruiker niet of het interesseert ze niet of nauwelijks. Ik zie het maandelijks als ik die Media M..... weer eens bezoek en daar zie dat men massaal naar de bekende Gele/rode en groene doos pakt. Als je dan zegt er zijn betere scanners zijn die eenvoudiger werken dan Symantec/Norton BullGuard en Kaspersky kijkt men je aan of je niet goed bij je hoofd bent. Ik bedoel men koopt wat men gewent is te gebruiken,en dat is jammer want ik zie nooit dozen van Emsisoft en dat zou beter kunnen. Dan heb ik het nog niet eens over nieuwe Laptops en Desktops waar Norton standaard op gezet is. Mensen zijn gewoonte dieren die niet gauw veranderen,en daarom zie ik liever een test waar EAM 99 of 100% haalt,dat zou een reden kunnen zijn om eens "ons merk" te proberen. Ik lees ook niet elke test van welk orgaan dan ook,ik gebruik EAM die me prima bevalt,maar hoe overtuig ik het computer publiek dat EAM beter is dan de meeste merken? Laatst gaf Microsoft een hele rits scanners op die voor Windows 7 en 8 prima voldoen,maar EAM ontbrak. Nadeel in deze is dat Emsisoft een kleine speler is op AV markt,maar het merk moet beter bekend worden onder de gewone man/vrouw.(Mijn mening). Ik las ook dat velen denken dat het een Malware scanner is en dan vragen ze of die naast een Anti Virus program kan draaien zonder conflikten. Is mischien Emsisoft Anti Virus een betere naam? Maarja ik filisofeer maar wat
 11. Foo_Fighter

  Emsisoft valt terug in Test.

  Ja inderdaad zag ik in het verleden wel eens meer FP"s dan nu en dat is goed al zie ik liever 0 of 1 FP. Vroeger gebruikte ik NOD32 en die is na wat magere jaren toch weer aan het klimmen. Trend Micro doet het ook uitstekend maar geen reden om over te stappen naar de scanners die ik noemde. Ik heb er ook geen reden voor want EAM merk je niet dat die je systeem beschermt, totdat die ineens ingrijpt. Wat dat betreft ben ik best tevreden maar toen ik deze test zag dacht ik "Hee dat was toch altijf hoger"? Vandaar,maar bedankt voor de uitleg en niet 1 test is hetzelfde dus ik maak me geen zorgen. Wel is het belangrijk dat mensen die een scanner uitkiezen het vaak kopen naar wat ze zien in Tests,maar het product totaal niet kennen. Dat was eigenlijk de reden om het topic hier te openen.
 12. Emsisoft zie ik terug vallen in deze test van Oktober en wat moet ik er van denken? http://chart.av-comparatives.org/chart1.php Altijd had Emsi wel last van wat FP"s maar wat moet ik met "Üser Dependent"? Als ik dit zie op Gratis Software.nl wordt ik ook al niet vrolijker van de uitslag en het komt toch van AV-Comparatives. http://www.gratissoftwaresite.nl/bitdefender-avg-kaspersky-panda-verwijderen-best-virussen-besmette-pc Uitgerekend BitDefender die ook in Emsisoft zit valt dit me toch tegen al zijn Tests maar indicaties,maar als Kaspersky/BitDefender bijna altijd in de top 3 zitten denk ik dat mijn Scanner (EAM) het gewoon minder doet dit jaar. Niet dat ik hierdoor verander van scanner maar eigenlijk had ik dit niet verwacht. Hoewel??? Ik weet dat Rob altijd opzoek was naar nieuwe bedreigingen dus kan dit in verband worden gebracht met zijn wegvallen/cq overlijden? Of kan het zijn dat Emsisoft er alles aan doet om weer bovenaan te komen? Ik wou dit toch even posten om andere meningen te lezen hierover.
 13. Foo_Fighter

  GMX Webmail.

  OK bedankt voor de vlotte service al was het niet mijn bedoeling om je weekend te verstoren. Toch bedankt "Top" en begrepen. J.W.
 14. Foo_Fighter

  GMX Webmail.

  Een dikke week terug opende ik een account bij www.gmx.com en ik had daar vorig jaar een goede indruk van gekregen. Echter nu als ik inlog kan ik de Rechter Colom niet lezen. Wel staat onduidelijk getypt dat het veilig is. Echter ik heb mijn twijfels want EAM blokkeert die rechter colom. Als ik verder zoek aan de de hand van wat EAM opgeeft zie ik dit. www.eff.org/https-everywhere/atlas/domains/uimserv.net.html Omdat ik wel het support team van GMX kan mailen moet ik eerst zeker weten wat er nou goed of fout is aan wat EAM aangeeft. ADIMG.UIMSERV.NET en dan kom ik op dit HTTPS Everywhere Atlas De text die ik in de rechter colom nog wel 3 keer zie is dit. Make sure the web address https://adimg.uimserv.net is correct. Look for the page with your search engine. Refresh the page in a few minutes. Maar waarom grijpt EAM dan in? Ik heb geen haast dus ik verwacht geen aktie dit weekend. Bovendien bezoek ik mijn Web Email ook niet elke dag. Maar wilde eerst eens checken wat er eventueel loos is. JW.
 15. Foo_Fighter

  Conflicterende software?

  Nou ik heb het lek boven denk ik. Vanmorgen flitste die witachtige melk flits nog weg naar het midden van mijn screen weg. Nou zat ik nooit op een volledig werkende MBAM te wachten, dus ik ging naderhand die scanner eens goed bekijken en alles lezen wat maar tevoorschijn kon komen. Ineens komt het bericht "U heeft nog 4 dagen om deze Proefversie te gebruiken". En ineens zie ik op Help of Support "Wilt U de gratis versie"? Ja tuurlijk en de download kwam direct zonder te deinstalleren,dus ik installeerde gelijk de Gratis Versie van MBAM. Wat ie niet nodig heeft verwijdert hij wel dacht ik. Daarna nog eens 2 a 3 maal Computer afgemeld en opgestart,en geen 1 keer die flits nog gezien. In TaakBeheer staat nog 1 proces, voorheen 3. Maar dan nog raast ie door de scan heen (5 min),en vroeger duurde dat zeker 35 minuten met de Gratis Versie. Zal misschien direct met een Databank in contact staan waardoor het sneller kan. Tja hij heeft mijn vertrouwen nog niet,eerst moet MBAM zich maar bewijzen. PS:Voordat ik de Gratis Versie installeerde had ik "Licentie en Realtime Bescherming al uitgezet. Foo_Fighter.