slackie0

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About slackie0

  • Rank
    New Member
  1. Thanks for the top tip Avast and OA working together now and I still have full protection!
  2. After a bit of trial and error I found that it was AVAST 8.0.1489 conflicting with the HIPs on OA 6. Deactivating HIPS solved the issue. However for me this is not the best solution as I would prefer the combined protection of AVAST Behaviour Shield and the HIPS protection in OA any help would be appreciated. Thanks.
  3. just to update my last I did a clean install of online armor and still the same problem i have attached some screen shots itunes chrome
  4. I just changed from comodo firewall tom online armor firewall (downloaded from emisoft website today) it had quite a negative effect on my system and I would like some helpto get it working after install and learning mode: it stopped windows installer from working couldnt install or un-install programs but the service was still running it stooped chrome from launching with the error could not access server stopped music from launching Itunes with could not access network services however firefox was working fine as was VLC the onluy autoruns that were not recognised were classic shell and my audio driver try exe which I both allowed on stopping the gui and service all started working fine again. I am completely at a loss as to why so in the interim I am back on comodo can any one shed some light as to what I have done wrong