compuchrisje

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About compuchrisje

 • Rank
  New Member
 1. compuchrisje

  Emsisoft verdwenen

  Paar uur later nu, de vorige versies Acronis waren veel gebruiksvriendelijker dan de recente. Maar uiteindelijk is het gelukt. Mijn Emsisoft is terug. Omdat de back-up al wat maandjes oud was, moest er wel wat worden bijgewerkt. Toen had ik die licentie nog niet verlengd, maar nu is het terug ok. Herinstallatie hoeft dus niet meer, gelukkig. Wat de tip betreft: in de map van Emsisoft waren enkel lege linken te vinden. Alles was compleet weg! Nochtans was er bij een recente scan nergens iets nieuws opgedoken van malware of dergelijke. Toch bedankt om zo snel te reageren. Ik gebruik Emsisoft nu al heel wat jaartjes, maar heb in die tijd nog nooit wat voorgehad, tot nu ...
 2. Na de laatste update van Firefox had ik op diverse websites problemen, vooral degene waar Flash nog steeds hoofdzaak is. Omdat ik dat echt niet handig vindt, heb ik een systeemherstel gedaan naar de vorige dag (2 oktober). Toen kwam de melding van Emsisoft dat de dark mode in de laatste update zit, dus dit paste ik lekker toe. Wel even wennen maar soit. Bij het updaten van CCleaner sla ik het bestand zoals altijd op, maar toen ik die download wilde laten scannen, bleek Emsisoft er opeens niet meer te zijn. In de programmamap zijn enkel lege linken te vinden. Dus ging ik maar naar de website om alsnog Emsisoft opnieuw te installeren, maar helaas, installeren gaat niet omdat er nog een versie op mijn systeem staat en zou ik die eerst moeten deïnstalleren, maar er is gewoon geen Emsisoft meer! Met de Emergency Kit kom ik ook geen stap verder. Nog maar enkele dagen geleden had ik mijn licensie met 2 jaar verlengd, het zou dus zonde zijn als ik dat zomaar laat passeren. Iemand een tip? Ik probeer nu met Acronis een image terug te zetten, maar ik kan nog niet zien of dat ook werkt (geen beeld op de monitor) en ik durf het nog niet uit te proberen om gewoon op te starten om te zien of dat iets verhelpt.
 3. compuchrisje

  Het overlijden van Rob R.

  Zelf ben ik ook hier toevallig op uitgekomen. Ben voor de zekerheid eerst gaan kijken naar een PM die hij me ooit heeft gestuurd en waarin hij zijn naam vertelde. Een fijne kerel, dat voelde je zo. Op ons forum was hij gekend als ESN. Waar hij kon, sprong hij bij en altijd waren zijn adviezen correct. Het ga je goed daarginder, Rob.
 4. compuchrisje

  Sad news about our team member Rob R.

  En zeggen dat ik nog recent een PM naar hem had gestuurd op ons forum. Daarom dat ik geen antwoord kreeg! Verschrikkelijk gewoon. Onder de naam ESN heeft hij zich ingezet voor onze leden. Dankzij hem zijn velen onder ons bekend geworden met Emsisoft en hebben de overstap gemaakt. Dat ik dat nu pas zie, is nog eens zo erg, maar ik wist enkel zijn echte voornaam. Hier struikel ik toevallig op dit bericht.
 5. De dochter gebruikt, net als ik, ook Emsisoft. Deze week kreeg ik van haar een mailtje, waarbij ook volgende wordt weergegeven: Voor zover ik weet, bestond Emsisoft toen nog niet en hadden we zelfs nog geen idee dat we ooit nog op een computer zouden werken. Graag even uitleg aub?