stapp

Global Moderator
  • Content Count

    3436
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    63

Posts posted by stapp


  1. 31 minutes ago, andrewek said:

    Hello all!

    I checked again!
    Yes, the problem is that the a2guard.exe crashes only when the notification about connecting an removable device is turned on.
    If you turn off the notification, the problem disappears.

    This doesn't happen on my machine and I have the notification turned on.

    I don't have core isolation turned on.

    • Like 1

  2. Okay Frank you lied  :P

    I open Edge.. I get browser security slide.. .I say install now.... and it is Edge page that offers the extension not Vivaldi my default browser.

    Or is that because it is a Chrome based browser?


  3. Well that's that sorted !! (don't show again install etc)😀

    So I open new Edge, I get the browser security slide, I click install now and my default browser (Vivaldi) opens.

    Are you saying that will install it in Edge if I do this? (seems odd..confusing)

    Asking so I  know what to expect when I try it


  4. 5 minutes ago, Frank H said:

    thanks for your feedback.

    We will fix these little CPU spikes in an upcoming beta.

    We added a CPU monitor to be able to check when when CPU use increases, which unfortunately checks stuff every few seconds.

    what we will improve:

    • only check when debug logging is ON
    • check once a minute

     

    Thank you :)

    I look forward to it as I cannot read my Processes for anything as the screen jumps about non-stop.


  5. 2 minutes ago, JeremyNicoll said:

    Win 8.1 64 bit

    The logs display is completely empty.  (I have 'all components' set, and the filter field has no contents not even spaces.)

    Mine is okay so far. Win 10 2004

    Is the Actions button stuck? (You know tick and untick thing)


  6. You may or may not remember Frank I have always had very low figure showing in taskmanager details for all the 3 Emsi things.

    Since you 'fixed' the a2start thing in this new beta my a2start CPU moves between 1-2-and 3%  constantly. I also cannot get memory usage down to previous levels. Plus the processes window jumps all the time because of a2start.

    What did you change that could have had this affect on my machine? I know it is not a high CPU etc, but I've never had it before.


  7. 9 hours ago, andrewek said:

    Hello all!

    The release of a new version of Windows.
    Please tell me if the Emsisoft plans compatibility with this version and at what stage is development?
    Of course, if this is not a trade secret!
     
    If I'm not mistaken, so far only Kaspersky Lab has announced full support and compatibility with Windows 2004?
     

    I am posting this from my Win 2004 machine with EAM installed. I even installed 2004 with EAM running.

    It was done from an iso as a upgrade.

    No problems at all for me.

    • Like 1

  8. See here

    https://support.emsisoft.com/topic/32516-consumer-antivirus-software-providers-for-windows/

    Also note that Emsisoft Browser Security is listed in the Microsoft store.

    https://www.microsoft.com/en-gb/p/emsisoft-browser-security/9n8c87rfhdh4?activetab=pivot:overviewtab

    In the many, many times I have uninstalled and re-installed Emsisoft Anti-Malware, Windows Defender has never failed to turn on and off (Windows 10) for me.