stapp

Global Moderator
  • Content Count

    3408
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    63

Everything posted by stapp

  1. Have you excluded Avast from OA and excluded OA from Avast?
  2. **off topic** I answered this post this morning with similar advice that catprincess gave. My post is gone, must be forum pixies
  3. Using the Premium version I have the same MD5 results as the poster Andrey.
  4. Please follow the instructions here and post the requested logs so that someone can help you http://support.emsisoft.com/forum-6/announcement-2-start-here-if-you-dont-we-are-just-going-to-send-you-back-to-this-thread/
  5. I can tell you that the devs are working on this at the moment after having been given some important info about this by one of our testers. A fix shouldn't be too far away
  6. Please see here http://support.emsisoft.com/topic/6021-oshlp-srus-corrupted/
  7. Right click on 'My Computer' Select properties Click advanced tab Select 'settings' in the Performance Section Then click the advanced tab and you should see the page file amount listed at the bottom.
  8. First of all do you have Office components listed as trusted (green in colour) in the OA programs list? Which adds do you mean?
  9. I was talking about the main Emsisoft page http://www.emsisoft.com/en/ I was concerned that people going there would think it had gone, not everyone goes searching for things on a main page like we do
  10. I asked the question as I'm sure others would want to know the answer
  11. Is OA Premium still being offered as a standalone product as it also does not appear now on the Emsisoft webpage.
  12. Please follow the steps in the link below and the attach the requested logs (use the 'more reply options' button next to the post button as this will allow you to attach the logs) http://support.emsis...to-this-thread/
  13. OA support are aware of this galande and all will be sorted soon
  14. You could always turn on OA debugging just before you do the download Nick. It may show something in the logs then that Andrey could see.
  15. Like Cat I have tried downloading Defraggler. Tried Sandboxed, unsandboxed, using IE8 and Opera. No hangs on download. Process Explorer does sound a good bet to try.
  16. Defraggler checks with each new download you make if you have the latest version ( as does Ccleaner ) If in some way you are stopping the internet connection for it it will time out and then give up.
  17. A couple of things you could try perhaps. Re-install the same paid version as you already have, over the top of what you have to see if it repairs the uninstaller. or if that doesn't work boot into safe mode and see if will uninstall that way.
  18. It should be okay to install over the top (oa should handle the shutdown etc for you) Some info here on the new version. http://support.emsisoft.com/topic/5524-emsisoft-online-armor-firewall-51-released/ If you have had problems and issues with the version you are running perhaps you may want to consider a clean install. You can do this by uninstalling the version you have, rebooting twice, then installing the new version. Any problems, just shout
  19. The firewall is alerting you to the fact that something wants to use the internet By the way did you know that there is a new version of OA now released? It's 5.1.0.1331. You may want to give it a try as it contains lots of bugfixes etc that you may have experienced in the version you are using at the moment.
  20. Looks like a firewall alert. The popup shows OA is asking if a program can use the internet.
  21. Do do you have the dump files of the blue screens by any chance? I'm sure the devs would like to see them.
  22. Have you tried turning off the firewall status icon in OA options - firewall tab, look for tickbox saying show firewall activity in tray ?
  23. Thanks for posting back and letting us know things are working fine for you now