Jump to content

Peter2150

Member
  • Posts

    591
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Everything posted by Peter2150

  1. Hi Frank Both of my desktops auto updated to 7035, and I didn't even notice. Successful update on both Win 7x64 machines.
  2. You might try Opera. I've been a long time FF user, and lately I just had it with FF, to many issues. Opera is proving very smooth and I am not looking back
  3. Hi Frank Two desktops just updated to 6844. Smooth.
  4. Just for the record I don't turn on my PC at a specific time. Just never later then 8:30 so I adjust setting accordingly.
  5. Honestly I don't see the need for this. I always turn my systems on around 8:30, so I simply set the update schedule to update, between, 8:50 and midnight. End of problem.
  6. I wouldn't mess with the registry. There should be an easier way. 1 Open the gui and click on protection 2 Untick the hide fully trusted applications. 3 Scroll down and search for the Windows Defender exe file 4 highlight it and click on Edit Rule 5 Then click the Always block this application(Impossible to run) button That should stop it.
  7. I agree. More is less. It's not like the action is disastrous even if a mistake
  8. Better yet "This action can not be reversed.
  9. Good chuckle I saw a lot of what stapp saw as all the stuff it did got trapped by SBIE. Yawn
  10. Just updated to the latest beta. Very smooth. Pete
  11. It's not that it is untrusted, but that some behavior might be questionable. Like for example, changing an autorun setting.
  12. I just exclude c:\sandbox. Just makes life simpler Pete
  13. Hi Frank After our private chat, I've re installed V12 on 2nd desktop, with auto updates off, and just updating after a backup. It's working well. Latest beta went on without a hitch. Pete
  14. Well the latest beta is fine on my test desktop, but on my business desktop which is the one I've had problems with, not so fine. Totally locked up during logging in. Never got to the desktop. Since I hadn't done the last backup of the day, I just uninstalled in safe mode. Since this is the busiest time of the month for me I can't afford problems during this time. It will probably be at least a week before I can look at it. So for now it's back to v11
  15. Frank, meet Mr Murphy, Mr Murphy meet Frank. Once again Murphy's law strikes. 1. I unstalled V11 as ususall 2. I installed the new installer you gave me the new link for 3. During the install the update failed with the Failure to connect to the server error. 4. I let the install finish. With the warning I wasn't protected with out updating, I let it update. Update went fine. 5. Before trying any of the above fixes I decided try a reboot first. I prepared with a disk image 6. Reboot went fine this time, and at this point all is well. Ain't computers fun. As a side note, I tested the firewall LAN functions, and again all is well. Looking good. Pete
  16. Hi Frank I think my drivers are nvidia, but nothing to lose, I'll try it first and then get the memdump. Can't do it until later today. Thanks Pete
  17. Hi Frank Boy I was surprised tonight. Since V12 has been fine on my test desktop and my Thinkpad, I expected the same on the 2nd desktop given the same software load. No love. Uninstalled V11 and ran the clean up utility. Installed 12 with the installer from above. Install went fine, update went fine, so rebooted. Came up to the log in screen. After entering password it went to the welcome screen and hung the system. Tried several reboots, and also a power down and reboot. I never got to the desktop. Had to restore the system to recover. What do you want me to do next? Pete
  18. Will give it a try here in a little bit. THanks.
  19. All attempts result in the same thing failure to connect to the server, check my connect. Connection is good. Spent 3 hours trying to get it to update. No success, hence Total failure
  20. Went to install V12 on my 2nd win7 x64 Desktop. Total failure. I spent three hours and couldn't get the update to work. Kept getting server connection failure.
  21. I forgot to mention I do have MBAM Premium on board
  22. Two VM's and one desktop updated today. So far so good.
  23. I just updated my VM's I am using VMware Workstation updated to 12.5. I have two machines, one with Win 7 x64 and one with Win 10 x64. All my security software is on board, which includes EIS/EAM, Appguard, NVT ERP, HMPA and Sandboxie, all updated. My host is Win 7x64 Although slow I was able to uninstall version 11 and install EIS current Beta, Both updated to the lastest beta. So I can't confirm problem Pete
  24. Interesting A2start must have crashed. Had the big box with the read X on it. Unfortunately I have no idea what caused it but I send in the report. This is a cool new system. Oh it did restart on it's own
  25. I iinstalled 12 on one of my win 7 machines. Install went fine, and it is up and running. I imported all my settings and the all took in the correct places. Network LAN is working as it should. It all looks good. Pete
×
×
  • Create New...