Sundog

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sundog

  • Rank
    Member
  1. I assume that would happen after a successful start. How about when I get Not Responding?
  2. Windows 7 Professional, Service Pack 1, 64 bit, EIS installed Nov.2014, running v9.0. I've set EIS to scan at 2 am. This morning I didn't see any scan results. When I try to open the Emsisoft Security Center, I get Not Responding. It appears that the current version of EIS is 10.0.0.5641. How do I upgrade to it?
  3. System: Windows 7 Pro w/Service Pack 1, 64 bit. Had EAM, purchased EIS November 2014. Tried to install EIS dozens of times. Christian tried to help, but I never succeeded in installing EIS. Fell back to EAM free 30 days. That expired yesterday. Tried installing EIS again, got error messages. Ran FRST64. Ran EmsiClean. Tried EIS install again. Failed with two error popups. See attached. FRST.txt EmsiClean_2015.02.02_08.28.24.txt
  4. EIS seemed to install successfully, but my License Key received 11/26/14 with Cleverbridge ref no.66597737 for purchase of EIS returns "There are no valid licenses associated with this key."
  5. Christian, do you mean EIS? Since my EAM is expiring/expired? Or should I install EAM?
  6. file attached. Did not delete any found objects.EmsiClean_2014.12.30_09.27.29.txt
  7. Edit: Tried to reinstall EAM, popup says I'm still running EIS or EAM, even tho nothing shows in Task Manager.
  8. My EAM is expiring. I tried to upgrade to EIS but could not get it to install. Went back to EAM. Tried again to install EIS, it asked me to uninstall EAM. When I tried to do that (USING THE EAM UNINSTALL), it failed. What do I do next?
  9. Christian, several different firewall programs have been used on this computer in the past. Can you remote in and help?
  10. Running 64-bit Windows 7 Professional SP1. Purchased and downloaded Emsisoft Internet Security (EIS). Uninstalled Emsisoft AntiMalware (EAM) using Revo. Scanned for leftovers and deleted them. Ran EIS setup. Install failed. Error pane message: "Emsisoft Protection is waiting for a component (service) to start..." Uninstalled EIS using Revo. Scanned for leftovers and deleted them. Rebooted, ran EIS setup, install failed with same message. Downloaded emsiclean.exe (EC) and ran it. Made no difference when I tried rebooting and running EIS setup. Same message.