Jump to content

Masood

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Masood

  1. I have done this, but no changes.

    I have ran the below commands successfully, but nothing seems to work, I noticed when updating windows the internet seems to work.

    netsh advfirewall reset

    netsh branchcache reset

    netsh int ip reset

    netsh int ipv6 reset

    netsh winsock reset

    Sac.exe /scannow

    netsh int ip reset c:\resetlog.txt

    netsh int ip reset resetlog.txt

    Netsh winsock reset catalog

    netsh int ip reset reset.log hit

    After a day of trying to fix this issue, I gave up and went to reinstall windows 8.0

    Could you give me more information of the error I was getting with OnlineArmor that I have attached on the above post of why the error acquire?

    Now I am planing to upgrade to windows 8.1, and if I do install OnlineArmor, I hope I won't get the same error.

    Thank you for your reply

  2. Hey,

    I bought Emsisoft suite a week ago everything was working fine, after I upgraded to windows 8.1.

    After restart I got error on OnlineAmor which couldn't run, so I uninstalled to install it back.

    After the uninstall now I have internet connection but nothing works, browsers, apps, FTP client nothing.

    I have reset the my ip, netsock, DNS, and I am still not having access to internet.

    When I ping to google from cmd the ping work.

    I have check windows firewall as well and disabled, still same problem.

    I have uninstalled emsisoft suite still same problem

    Checked my browser proxy settings and using none proxy still same problem

    Tcp protocol is set to auto still same problem

    I have done a lot of searching and done like everything you could find online still nothing works.

    Thank you

×
×
  • Create New...