larryccf

Member
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

larryccf last won the day on November 17 2014

larryccf had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About larryccf

  • Rank
    Member
  1. First, running win 7 x64, and Emsisoft Anti-Malware V 11.5.1.6247. Yesterday, my desktop computer wouldn't get past POST and load windows so i had to clone my backup copy of the OS drive back to it. For whatever reason, the windows software glitch returned and i had to clone back to the OS drive a 2nd time, but on the 2nd clone back, all was well except for a message from emsisoft AM asking me to select which license i wished to select ( i had purchased two licenses in 8/2015) - both are still showing expiration of 8/2017. When i selected the desktop license, i got the message "Mapping limit for this key reached for today. Please try again in 24 hours or enter another license key". Problem is that today i got the same message. I tried un-installing and re-installing EAM and same result. ???
  2. Kevin - appreciate the assist so far - i've resolved the issue - i had previously re-installed (or attempted) to re-install everything on my computer and got the windows 7 home premium OS installed but never could get the Windows 7 Ultimate upgrade disc to install. Saturday i took the time to get thru to microsoft support (telephone svc) and they had me do a complete "Custom" install of 7 Ultimate, which wiped the disc and did another full clean install of the OS. So the issue has been eliminated. Tks for the assist
  3. PS - yesterday after running the scans, i noticed one message on reboots that "C:\users\larryccf - 1\AppData\local\Temp\210400log.inis lost", then this morning after having run those scans am now getting two messages, exact same msg but this one is "........\211819log.inis lost". Fwiw, that hypen in the message, after larryccf, should be a squiggle or double curved hypen.
  4. ran both logs attached strange occurance after running both scans went to move JRT and ADWCleaner into a folder on my computer called "Computer tools" and it went into a "discovering" mode but didn't move them - same with docs i created, one for each program with the instructions for running each, again files never moved, small window opened showing it was "discovering" ???? AdwCleanerS1.txt JRT.txt
  5. ran and attached EEK did find a "no risk" file "open candy" - believe it came in when i downloaded a video edit program a2scan_141203-234929.txt FRST.txt Addition.txt
  6. Emsisoft, on it's daily full scan, found one adware/malware that for whatever reason it couldn't quarantine: HKEY_USERS\.DEFAULT\SOFTWARE\APPDATALOW\{1146AC44-2F03-4431-B4FD-889BC837521F googling it i found a thread here, in this very forum, on the same item -- ( http://support.emsisoft.com/topic/15687-infected-cant-delete-or-quarantinehelp/ ) I've attached the prerequisite EEK and FRST logs this is on a brand new computer that i just built, running windows 7 home, 64 bit a2scan_141202-110115.txt FRST.txt Addition.txt
  7. didn't want to do this publicly but didn't see an option to send a PM to him - Kevin, thanks for the assist in ridding my machine of the Mezaa infestation - it returned with a fury about 2 days later so i just did a complete re-installation of everything, windows 7 etc - something i hadn't done in 4-5 years.
  8. done it went smooth as a mayo sandwich fixlog.txt attached went and checked under msconfig and found under the services tab, all instances of the Mezaa file were now absent, but under the startup tab, "Mezaa tray" still exists, and the little i can view (the window will not open but so large, under location is: HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion...." (the .... being the portion hidden to the right) and in copying that location, i noticed a file above and below the Mezaa tray have the same "HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion...." and then down a couple of lines, three files w/mgfr identified as either Sony, Nvidia or unknown, again have that same location description ? correction, there are about 12-14 with different names (from adobe to UPS) with that same location description anything to worry about?
  9. as i had to restore a backup copy i first ran the AdwCleaner and JRT - note that on the backup, the Mezaa files had been unchecked in msconfig "services" and "startup" - they didn't show up in this morning's Emsisoft daily scan i just ran the EEK and FRST scans and attached those
  10. am responding from my laptop - came home from work and wife indicated the computer "wasn't working". Sat down and most functionality was dead, nothing would open when clikked on, dvd player wouldn't respond or was even recognized under the computer tree or directory right now i've got a backup i'd just made after emsisoft had quarantined it, being restored or cloned back to the computer i was able to get into msconfig and found "mezaa tray" listed under the startup tab - i'll try to run the EEK and FRST in the morning before heading into the shop - luckily i'm the owner so i can run a bit late
  11. Went home for an early lunch and ran the two programs, in the order described attached are the log files interestingly, after removal, i experienced a "mild" version of inoperability of the computer, ie some icons when clikked on, would not open, other items like creating a new folder in documents folder would not open or operate, but would let me create a new folder on the desktop and then drag /paste it over to the documents folder but for the hey of it, i shut down (after sacrificing a few chickens and repeating some magical phrases) and rebooted and all is working fine - think i'll let it operate like this for a few days and then do a clone backup i'll check back this evening for any further suggestions tks
  12. thanks - i've downloaded adw and jrt files and will use them tonite on the home computer fyi, it's sine been contained by emisoft - i quit trying to un-install it, and let emisoft quarantine it, and two "sub" versions of it that emsisoft would flag during daily scan, then went into msconfig and found one file titled "MezvcV1" and the other "MezvcV2" under the services tab. I dis-abled or unchecked both as well as unchecking "Mezaa" under the Startup tab. Since doing that night before last, yesterday morning's Emisoft scan reported no instance of it during the scan. i'll report back with the logs you've asked for