• Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About [email protected]

 • Rank
  Member
 1. Hallo, Kan het zo zijn dat er tzt ook een versie van Emsisoft Mobile Security voor iOS/Apple komt? groet, Danny
 2. De melding kwam na de stappen die ik beschreef. Dus alles is al eens verwijderd met emsiclean en weer opnieuw geinstalleerd. Daarna ontstond de crash.
 3. EIS net uitgeschakeld en zonder de pc te rebooten weer opgestart. EIS gaf toen de volgende melding; Access violation at address 04126C40 in module 'a2framework.dll". Read of address 0000000D. EIS 10 is geinstalleerd
 4. Dag Elise, Vandaag kreeg ik de melding er is een onverwachte fout opgetreden, neem contact op met ons team. Helaas is er dus weer iets aan de hand. Scannen werkt niet meer. hij loopt dan vast. Ik heb vanaf de vorige keer alles aan gepakt zoals je beschreef, verwijdert met emsiclean en opnieuw geinstalleerd. Vanaf die dag alles in orde, tot vandaag. Ik moet zeggen dat ik geen licentie verleng als dit zo door gaat. Het hoort wel te werken en niet dat het een gewoonte wordt om hier op het forum terug te keren. ik hoor graag weer van je
 5. versie 10.0.0.5641 gewone scan werkt wel, rechtsklikken niet. Viel me vandaag op dat er in het startmenu (windows 7) 2x emsisoft internet security voorkomt. Ik weet niet of dit wat te betekenen heeft.
 6. Emsisoft blijft crashen. Hij is opnieuw geinhstalleerd, maar wederom crasht deze. Als ik een bestand wil scannen loopt hij vast. Sluit ik het daarna geheel af en start ik hem op, dan krijg je slechts een leeg vlak te zien, een kader. Niets werkt dan aan EIS. Graag een oplossing.
 7. Ik zal je het sterker vertellen, er staat geen vinkje voor. Dus de optie was uitgeschakeld. Hoe kan het dan dat er toch een beta geinstalleerd is?
 8. Dag Elise, Ik heb windows 7 prof editie 64 bit, en emsisoft laat ik zelf updates uitvoeren, dus geen idee of dit een beta is. Versie is 10.0.0.5561 Hij update niet meer en loopt regelmatig vast. Zijn er log bestanden hiervan?
 9. Hoi, Mijn Emsisoft IS crasht, dit is nu zeker een paar keer gebeurt, er wordt gemeld contact op te nemen. Help...! groet, Danny
 10. Dank je wel, het werkt weer. Ik heb nog wel een ander probleem ontdekt, wat niet gerelateerd is maar wel met emsisoft te maken heeft. Nieuw draadje aanmaken waarschijnlijk?