Scoobiedoo

Member
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Scoobiedoo

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

2540 profile views
  1. It's a conspiracy https://t.co/o1eyd69bEA

  2. @thelionbrand If they have you might be selling a few tops tomorrow :)

  3. @KerryFail Declan stay off the glue A home tie at hampden for a cup semi you can't make it up

  4. RT @SonsofStruth: Obviously not a @Record_Sport or @ScottishSun article https://t.co/VrniwM9W75

  5. RT @thelionbrand: The British Army Twitter account had to delete this tweet due to anti British,pro IRA comments and threats What is wrong…

  6. @thelionbrand Did he deliver it from himself to himself and save the price of a stamp?

  7. Check out StoreDealsNow for their awesome products, like the one I've just bought here https://t.co/WGck4IGoIo

  8. @thelionbrand Officially doing it ;)

  9. @AskPlayStation support in my region are not open on a Sunday which is shocking good job my credit card isn't linked to my account (Sarcasm)

  10. Having the same issues on updating (None for 4 days) last version I had was .6513 and that prompted a reboot and hasn't updated since automatically (Hourly) Or manually either Is there any point in me doing the whole uninstall reinstall caper if its not going to solve the issues? Win 10 64 bit is the OS I am running Thanks
  11. Its set to Private with the tick in the use windows settings As far as I can remember its always been like that
  12. On the machine its set to private but on the firewall settings on the security centre it was set to public Once i changed it back it was working perfectly but it wasn't a change i had made to either the settings on the machine or on the firewall settings Thanks
  13. Fixed it the network was configured as public but this wasnt something i changed Could it have been done via an update?