jackiemarie

Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jackiemarie

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

2254 profile views
  1. Thomas, I have responded to your PM and the EMS subscription is now updated with the Activation Code you provided. I've uninstalled Bit Defender, and things appear to be back to normal. What a relief! Thank you for your assistance and quick response. Jackiemarie
  2. I've had EMS for several years. My subscription expires in 7 days so I went to https://central.emsisoft.com/subscriptions to renew (have not received any notice about upcoming expiration). When I clicked on renew, it took me to BitDefender Mobile Security & AntiVirus, made purchase and got Activation Code and made me create an account there. Then to activate I had to go to Google Play and install BitDefender. BD would not accept the activation code, "already used". Probably because I'd used that Activation at central.emsisoft which still says renew now. So, now I have EMS and BitDefender on my LG Android. BD is not activated and EMS still says my subscription is expiring. At the BitDefender account is says my device is same one listed at central.emsisoft and tells me to "buy now" because trial expires in 14 days...yet it refuses code. Why on earth did central.emsisoft direct me to BitDefender to renew my subscription? What is going on here, please? May I have a quick response. Thank you. Device: LG H345 Android: 5.1.1 EMS: 3.0.2 Finally found Security settings, deactivated built in LookOut, restarted, now only Phone administrators checked are 1) Android Device Manager and 2) Emsisoft Mobile Security. BD AntiVirus is listed but I have not checkmarked it. Thanks.
  3. jackiemarie

    Emsisoft not loading on some boots

    Just a comment, but for the technically-challenged of this world such as myself, I would greatly have appreciated knowing that there would be no support response Saturday or Sunday...I would not have uninstalled EAM knowing that I'd be without anti virus/anti malware protection going on 3 days now.
  4. jackiemarie

    Emsisoft not loading on some boots

    Emsiclean log is on desktop. Lower right says: "insert other media" (not More Reply Options). The options are "insert existing attachment" or "insert image from url". So I attached the log hoping that nothing private is in it. EmsiClean_2016.12.17_07.25.29.txt
  5. jackiemarie

    Emsisoft not loading on some boots

    I uninstalled EAM (Start>Programs>Emsisoft Anti Malware>Uninstall) and then restarted twice. I ran the Setup.exe from the first link you gave. A popup has appeared saying EAM is already installed. Please get back to me as I want anti virus protection as quickly as possible. Thanks.
  6. jackiemarie

    EAM scan taking 4 times longer than previously

    That's good news....my only concern was that I had done something wrong...my technical understanding is very very basic.
  7. jackiemarie

    Emsisoft not loading on some boots

    The diagnostic log has been sent.
  8. jackiemarie

    Emsisoft not loading on some boots

    I will check as you've requested the next time it is seemingly inactive. I will also send GT500 the diagnostic log as requested. Thanks.
  9. jackiemarie

    EAM scan taking 4 times longer than previously

    Somehow or other, my reply got posted as a new topic "Emsisoft not loading on some boots". I posted it here earlier, but now it's in the other post.
  10. I've been away with a family emergency but will now add my thank you - the time required for scans is normal. However, EAM, maybe every other day, is still not loading when I turn on the laptop. Attached is a snip from this morning - there was no icon in the lower right task bar and Windows said EAM reports that it isn't turned on. Any thoughts? Thanks.
  11. jackiemarie

    EAM scan taking 4 times longer than previously

    I prefer not to alter the Performance settings. I'd mentioned the extra time needed to open a window (while EAM is scanning) only because that is another change. Previous to the malware scan requiring more than 25 minutes to complete, opening another window took only 15 seconds or so. In the past 4 days, there's another event that never happened before. EAM is not loading when I turn the laptop on (It's turned off overnight). Windows says my virus protection is not turned on and there's no EAM icon in the task bar. Restarting causes it to load. You're still working on this, right?
  12. jackiemarie

    EAM scan taking 4 times longer than previously

    Just now, EAM is still running after 25 minutes and using 40-60% of memory. It takes 30-45 seconds to open a window while EAM is scanning. Something is amiss in paradise. Thanks.
  13. The daily EAM scan used to take 6-7 minutes and is now requiring 24-26 minutes these past few days. Text log is attached. Is there a problem? There's nothing in quarantine or file guard. If interested, SP and BB logs are attached. Thanks for your assistance. EAM 12.0.1.6859 Windows 7 SP1 x64 MBAM Pro MBAM Anti Exploit Prem Scan_161129-085246.txt BB_161129-090200.txt SP_161129-090216.txt
  14. jackiemarie

    Delete quarantined registry keys?

    Thank you for replying, Alexstrasza; ignorance is awful, and I appreciate you taking the time to help me understand. jackiemarie
  15. Please advise if these two quarantined registry keys should be deleted. They were in quarantine several months, then in October I had to uninstall EAM and reinstall several days later. They reappeared on reinstallation of EAM. Did they go back into the registry when EAM was uninstalled? Rescan says they are not false positives (so "submit" is grayed out). Since EAM says these two are "no risk", why are they quarantined? I'm technically a newbie, so please advise if it's OK to just delete them. Keys to "disable task mgr" and "disable registry tools" just sound bad. Thank you. quarantine Nov 2015.txt