Jump to content

pat562

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pat562

  1. Just tried the beta, and all seems good. I had been using GT500 fix, but when I went to turn on the beta, that box was empty, so I uninstalled and re installed the program, switched to the enable beta updates, then I updated it. Restarted and all seems fine now.

    My question is when can I turn off the beta updates and just use stable? When the permanent fix is released for this bug?

    Pat

  2. 1 hour ago, Kevin Zoll said:

    You missed the point of having a Command Shell, it exists for the very reason we have users use the CMD prompt.  Not every problem is solved by a reboot and asking users to uninstall the product and reinstall it every time something breaks for unknown reasons is a worse solution.

    Modern = Windows XP and newer.  That should not have to be said.

    lol

  3. I don't think they want people who want to try it out or purchase it to install it, then it freezes and does not load at all after a reboot. Most users will just uninstall it and go elsewhere. I doubt they will search for some sort of fix and find themselves here learning that in order for them to run this, they will have to open some 1998 dos window to enable logging.

    Pat

  4. GT500 fix worked for me. I guess you have to send him a message to get instructions for the fix. I think this is just a temp fix. Also as others have said, enabling logging from the above post 

    fixes is too. Hopefully they are working on a permanent fix for this and will update the this thread along with the other ones when they do.


    Also the pain with GT500's fix or at least for me is I had to startup in safemode to get that file in the directory, otherwise it was easy.

     

    Pat

  5. Well I tried to disable the firewall and reboot, Got the same issue. I just yesterday upgraded to the internet security from the regular anti-mailware. I for have resorted back to the regular anti-malware to fix this problem, unfortunately my license expires for this product in a day. Hopefully there is a fix by then. :)  Been with you guys for 5 years and so far I have been virus free. You guys are great.

    Pat

  6. I understand your frustration due to the lack of any concern from the supporters of this program. They created an update, that caused all these issues and left us to figure it out on our own. Having to hunt down a older version which was not easy, removing our current version, then running some batch file that did not even work for me.

     

    I had to restore my computer to an earlier date to fix my issues, others had luck with the older version install trick.

     

    Use this tool to remove your older version and then you can install again

     

    http://support.emsisoft.com/topic/7904-reinstalling-emsisoft-when-it-is-already-installed/

     

    The link is in post number 2

     

    Hope you figure it out

     

    Pat

  7. Well I think I finally got it to work again. Just a few data points. This program was always in my "Program Files (x86) folder. When I recently uninstalled it and re installed it would put it in my Program Files. It never worked there. No matter what I would do. Even when I installed the version emsisoft 11.0.0.5984. I was getting the same message on start up. "No real time protection".  I was using revo uninstaller to remove this program and all traces.

     

    I did a system restore to right after Christmas and after that was complete, emsisoft did an automatic update. But the program is back in the Program Files (x86) folder somehow.

     

    So everything seems to be working now.

     

    This was not much fun lol. But I have been using this since 2011 and I have never had a virus.

     

    Thanks again for the help

     

    Pat

    • Upvote 1
  8. I suggest to uninstall Emsisoft by Revo Uninstaller or something like that. Then download Emsisoft 11.0.0.5984. Block internet connections. Switch off updates. Turn on internet and do all that says GT500. Then click 'update the program' from tray or from interface of antivirus.  

    where can I find that version Emsisoft 11.0.0.5984 to download?

     

    Thanks for the help

     

    Pat

  9. Just tried it and nothing really happens. Here is the message that displays in the cmd box. I ran as administrator

     

     

    Attempting to update using command line ...
    Please always use the /s command when running Emsisoft Commandline Scanner from
    within the same folder that contains an active Emsisoft Service component or shu
    t down the Service if it is no longer needed.
    Press any key to continue . . .

×
×
  • Create New...