Georg

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Georg

  • Rank
    New Member
  1. Hi Lynx, thank you for your kind words. You are so humble and selfless. Thank you very much for everything. Yours sincerely Georg
  2. Hi, you are really putting so much time and work into this. Thank you so much! I haven't tried RegScanner so far. As I wanted to try something else first: I uninstalled DivX Player -> A Quick Scan still found the Traces after restoring them -> installed and updated DivX Player again (also took the opportunity to install and run Norton Quick Scan with it, which was a mistake, because it was mostly advertising. At least that shouldn't have caused more problems?) -> uninstalled DivX Player -> Quick Scan didn't find the Traces (only Cookies) -> Detail Scan didn't find the Traces -> Restarted my Notebook -> Quick Scan didn't find the Traces -> installed and updated DivX Player again -> Quick Scan found the Traces again -> uninstalled DivX Player -> Quick Scan didn't find the Traces. It seems that its really only a Codec from DivX Player. (Which is what you already suspected). Also with Windows Media Player I get sound again for the .avi clips. In the meantime I got an answer from Emsisoft. I was asked to send a HiJackThis log. I sent a HiJackFree log as I think there should be no difference. But that was only a few minutes ago, so no answer so far. *Update: Got an answer - They removed the 2 Traces from their database* I attached the log here, too. Yours sincerely Georg
  3. Hi, in the German Forums "Christian Peters" a Emsisoft Employee just asked if I could find the entries with regedit.exe I told him I couldn't find them. And that I restored them from Qurantine, and still couldn't find them. In the meantime I found out that a few .avi clips don't have sound anymore. Neither with Windows Media Player nor with DivX Plus Player (which tells me that a codec is missing). Yours sincerely Georg
  4. Hi, erstmal danke für die Antwort. Habe im Englischen Teil des Forums auch einen Thread aufgemacht, da steht schon etwas mehr. http://support.emsisoft.com/topic/4201-traceregistrydivocodeca2-problem-sending-the-objects/ Die Einträge sind nicht da wo sie sein sollten. Und ich kann sie auch wo anders nicht finden. Hab sie aus der Quarantäne wieder hergestellt, und finde immer noch nichts. Habe mittlerweile festgestellt, dass bei einigen wenigen .avi Datein kein Ton mehr vorhanden ist. Weder bei Windows Media Player noch bei DivX Plus Player (hier wird mir auch gesagt, dass ein Codec fehlt). Lieben Gruß Georg
  5. Hi, again thank you so much for your help and all the time you put into this. Sorry for not replying for so long, but I had to go to work. I tried the "Right-click" & "Submit as false Alert" a few more times, but it just goes so fast that I'm not able to tell if it worked or not. The Pics you posted for submitting from Quarantine are exactly what I get (just in German). I will report back as soon as I got a reply from the developers. Yours sincerely Georg
  6. Hi, again thank you for your help. I used EAM. Don't have EEK. Sorry for posting in the wrong section and the confusion caused by that. So far I only tried submitting from Quarantine, and that gave that Message. Now I tried "Right-click" & "Submit as false Alert" and got no such Message, but I'm not sure if it worked (I don't think it did because everything went lightning fast and I got no conformation in any form). I sent the following mail to [email protected]: - Hi, already started a Thread in the support Forum http://support.emsisoft.com/topic/4201-traceregistrydivocodeca2-problem-sending-the-objects/ and was told there to send you a mail, as "Lynx" from the Forum thinks it is False Alert. I posted my problem in the wrong section by accident, so don't be confused. I didn't use EEK, but Emsisoft Anti-Malware - Version 5.1. as the scan report shows. I attached a new scan Report. As stated in the Forum I'm not able to send the Traces from Quarantine to you. It keeps telling me something about a "server failure". After trying to submit the objects, a new scan will find the Traces again. After deleting the objects and restarting my Notebook, a new scan will find the objects again. For a little more detailed explanation of what is wrong, please read the Forum Thread. Thank you in advance Yours sincerely Georg - Yours sincerely Georg
  7. Hi, first thank you for your fast response, the links and your help. I have DivX Player and DivX Web Player installed and on the last Update it installed some Codecs, so I guess I could come from this software. But how do I find out if that is really the case? I already performed a Detail Scan, and also one in Safety Mode. Both found the same as the Quick Scan. Do you have any idea why I can't send the objects to Emsisoft? I'm really worried about all this stuff. And even if it looks like there isn't a "serious" problem (or one at all), how can I make sure that there is really no "real" problem? Yours sincerely Georg
  8. Hi, already asked this in the German Forums, but got no responses. A Quickscan gives me this result: - Emsisoft Anti-Malware - Version 5.1 Letztes Update: 17.04.2011 20:55:57 Scan Einstellungen: Scan Methode: Schnelltest Objekte: Speicher, Traces, Cookies Archiv Scan: Aus Heuristik: Aus ADS Scan: An Scan Beginn: 17.04.2011 20:59:48 Value: HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter gefunden: Trace.Registry.DivoCodec!A2 Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter gefunden: Trace.Registry.DivoCodec!A2 Gescannt Dateien: 163 Traces: 587294 Cookies: 2822 Prozesse: 46 Gefunden Dateien: 0 Traces: 2 Cookies: 0 Prozesse: 0 Registry Keys: 0 Scan Ende: 17.04.2011 21:01:09 Scan Zeit: 0:01:21 Value: HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter Quarantäne Trace.Registry.DivoCodec!A2 Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter Quarantäne Trace.Registry.DivoCodec!A2 Quarantäne Dateien: 0 Traces: 2 Cookies: 0 - Detail-Scan wont find more. I tried multiple times to send the objects to Emsisoft, but always got this: - Sende Datein zum Anti-Malware Network... Uploade Datei... HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter...Serverfehler Uploade Datei... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter...Serverfehler Not all files were submitted sucessfully - "Serverfehler" = "Server Failure" After these failed attempts a new Scan will find the same objects again. After deleting the objects and restarting my Notebook, a new scan will find the objects again. I can't manually find the objects, so I'm not able to send them in a different way. I'm totally confused and helpless... So please tell me what is going on, and what I can do. Thanks in advance Yours sincerely Georg
  9. Hi, ein Quickscan liefert bei mir folgendes Ergebniss: - Emsisoft Anti-Malware - Version 5.1 Letztes Update: 17.04.2011 20:55:57 Scan Einstellungen: Scan Methode: Schnelltest Objekte: Speicher, Traces, Cookies Archiv Scan: Aus Heuristik: Aus ADS Scan: An Scan Beginn: 17.04.2011 20:59:48 Value: HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter gefunden: Trace.Registry.DivoCodec!A2 Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter gefunden: Trace.Registry.DivoCodec!A2 Gescannt Dateien: 163 Traces: 587294 Cookies: 2822 Prozesse: 46 Gefunden Dateien: 0 Traces: 2 Cookies: 0 Prozesse: 0 Registry Keys: 0 Scan Ende: 17.04.2011 21:01:09 Scan Zeit: 0:01:21 Value: HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter Quarantäne Trace.Registry.DivoCodec!A2 Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter Quarantäne Trace.Registry.DivoCodec!A2 Quarantäne Dateien: 0 Traces: 2 Cookies: 0 - Ein Detail-Scan findet auch nicht mehr. Wenn ich versuche die beiden gefundenen Objekte aus der Quarantäne einzuschicken, passiert folgendes: - Sende Datein zum Anti-Malware Network... Uploade Datei... HKEY_CLASSES_ROOT\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter...Serverfehler Uploade Datei... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Media Type\Extensions\.avi --> Source Filter...Serverfehler Not all files were submitted sucessfully - Wenn ich danach erneut einen Scan durchführe findet er die beiden Objekte wieder. Wenn ich sie lösche, findet er sie nach einem Neustart auch wieder. Ich finde die Objekte nicht auf dem Rechner, um sie auf anderem Wege einzuschicken. Ich bin vollkommen ratlos... Bitte helft mir. Lieben Gruß Georg