Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Closed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Malware Research Center
    • Help, my files are encrypted!
    • Help, my PC is infected!
    • Malware and Computer Security
    • Malware submissions
  • Company & Products
    • Customer Support
    • Beta Community
    • False positives
    • Emsisoft News
  • Other Languages
    • German Support - Deutscher Support
  • Private Zone

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Greetings All I received the following request by PM, which I rather place into the open forum, since users and the developers would like to add some thoughts. Hi RudeRedDog,Yes, you can use Net start serviceName Net stop serviceName respectively in order to invoke and shutdown the service. You can write a batch or script, and schedule that. The only issue here at the moment, as I can see it is - when you are using the EAM (meaning GUI version) the scan will stop, the report will be saved automatically as it's implemented currently... but the Application will not be stopped since it's
  2. I've now installed Online Armor and started using it (thanks for the help) and I'm having a few problems (or at least, things I don't understand). Admittedly, I've only being using it for a few minutes, but as you're so fast and knowledgable here, I thought it would be quicker to ask than to "Google" it, or try to work it out for myself. 1) As soon as I connected to the internet, oaui.exe and another program (unrelated to OA) tried to connect to the internet, although I didn't create a rule, I did select "Block" for both programs (I'm not sure why oaui.exe was connecting, I have updates set
  3. Hello everybody , first of all i tell you that this evening buy OA++ . Ihave made some tests and i am litlle confused , why it does NOT haave any kind of reaction with Eicar test file , what happened with REAL threats or more dangers malware ? I am very interested of this aspect because i am one of those who fight with antimalware and i am looking closed on that problems .
  4. Hi I have had a problem with Online Armour 4.5.1.431. I run it in Advanced Mode. Today, when playing a game (Doom 3), I exited the game and the game hung. Pressing CTRL+ALT+DEL displayed the various options for Log off, Task Manager etc but flickering in the lower right corner was an OA alert about EAM. Task Manager did not list it, and I could not Alt-Tab to it. The mouse pointer was not responsive, though I could use the keyboard to control Task Manager, but that was it. I had to power the machine off via the power button. After I restarted, I opened EAM and forced a check for updates and
  5. One of our computers has been infected in some way. The browser (both IE and Firefox) will bring you to random pages/advertisements instead of the pages you were trying to pull up. Google search results, for example, appear valid in the results list, but when clicked they take you to various real estate ads and such. In addition, she's getting a Windows message saying: "Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be closed." I have attached what I believe you need for diagnosis from your "start here" thread. The system is running MS Windows XP Home SP3
  6. Hi, I subscribe to Antimalware 5 and recently noticed a change in update behavior. Namely each time I manually activate an update lately, Antimalware wants me to re-start the program,(which it rarely did in the past, also yesterday it started showing the green arrows like it was auto-downloading updates and then the shield down red circle appeared, I was watching video online and immediately closed my browser and then the shield went back to normal. When I opened my browser again the download arrows came back for a couple of seconds and then stopped without downloading anything. Also, I have a
  7. Greetings all, {Win 7 x64} After the updating EAM to 5.0.0.71 beta I was not able to use any menu items from the Notification Area except staring HiJackFree and “Disabling the Guard until Reboot” The latter action at least ended by the indication - “red dotted icon”. I was not able to revert to the stable version since the Update cannot be fired as well. a2Start shows ~25% (sometimes more, up to 40%) CPU usage and the memory usage slowly growing In average it stops at the figure shown below. I 'v seen 1.2xx.yyy K (!) usage as well, but I was too slow pressing buttons in order to
  8. I installed, and immediately clicked on EmiSoft Anti-Malware. It came back and said the trial period had expired. Is this possibly because of pre-existing malware? My OneCare expired when OneCare closed and I am concerned something found its way in afterwards.
  9. An Avast warning came up saying a virus was found - I think it was JS: FakeWarn again. Also, a splash screen appeared for Antispyware Soft, a program I did not knowingly install. This is similar to what happened on my other infected computer. Then a bunch of internet windows kept appearing, mostly for porn sites and such. (Note: I was not accessing porn when all of this started happening.) A message appeared saying a virus was found on my computer; do I want to activate the antivirus or antimalware software, something like that. Another virus found warning, which had what resembled a Windows
  10. Just ran a scan of a-squared free. It found a number of items. I decided to not take immediate action, and closed out the scan window. Now I find that there are logs for Update and for Quarantine. Normally with other virus scanners there is also a log showing the findings of the scan. Disappointing that a-squared free lacks that. Or is it there and I couldn't find it?
  11. I believe I am having some serious issues with the 5.0 update, about 2 weeks ago I started experiencing the following issues with my PC: -I leave my PC on overnight and most mornings when I wake up it is now frozen, not a hard lock as I can use numlock, and I can see what was on the screen when it was frozen (including the clock which also freezes) but Windows (XP) is completely inoperable. When I rebooted I would notice that the startup process for a2 would lag tremendously. -Embedded Youtube videos would freeze for a second at various points during playback and when I minimized from full s
  12. I have been getting bug reports from A2 recently when I have been working in Microsoft Word. I have a Lenovo Ideapad Y510, Vista 32-bit OS, and the only other security is a Lenovo 3.0 personal firewall. I have enclosed an attache file of the latest bug report. I have no idea what is going on.
  13. For the past couple of months I have started seeing issues and they are getting worse and more and more annoying. Following are currently the biggest issues I am facing: 1. I am unable to go standby or hibernate. The computer does not respond. I have to always shut down. Obviously powering up from after a total shut down takes much longer. Before it used to take about 5 to 10 sec after powering up to get the computer to where it was when I put it on standby. I remember clearly this started happening right after when I installed Comcast softwares on my computer. Since then I have alread
  14. I've enclosed a screen shot of some findings from an A-Squared scan on some trojans in a recent Java download. Should these files be deleted and then reinstall Java, or what? Or maybe quarantine? Thanks.
  15. Hey there, I recently had a power cut… and when I restarted my computer, Firefox would not open. This is the error displayed. After about half an hour... of uninstalling and reinstalling Firefox to no avail I decided to disable my anti virus incase it was blocking it. As I had checked the permisions tab on firefox's properties and they were all fine. As soon as I closed A2, Firefox opened fine. So I then started up A2, and went to white list and added firefox to the white list. Now everything is okay. However now for what ever reason, Firefox is slow to open, I presume because the anti v
  16. Hi there Please see enclosed report. When trying to delete/quarantine "Trace.about.com!A2" and other, I was sent to this forum help, which I request. Best regards.
  17. hello apologies, but i went away for a few weeks and left my computer at home. the previous thread was closed so i have pasted the last set of instructions below, and attached the new log reports that were requested. the computer is running much better but there is still infections on there. please could you have a look at the latest reports and help me finish removing it all! many thanks richard Posted 05 December 2009 - 09:56 PM ~WHOLE QUOTATION REMOVED {Lynx}
  18. I downloaded a trial version of a game from I-games. After about 10 minutes of play, I started getting messages about a Trojan. I closed the game down and started running asquared. It could not quarantine all the files and suggested going to this forum. I think I completed everything correctly under Start Here. I will provide my logs when requested.
  19. Hi, My computer was recently infected by Trojans. I downloaded few anti-virus softwares from net, but those softwares were unable to remove trojans completely, then I downloaded A-squared anti malware as it is specifically for trojans, but after using this, the trojans or other suspicious things are still there in my computer, therefore according to your instructions given in forum, I have cleaned my machine by Ccleaner, then deep scaned it by A-squared anti malware, and have attached the report, and then ran ISeeYouXP according to your instructions, and have attached it's report as well. I
  20. Dear Sir, We have Website, 4 Days Back It Got Closed Due To Malware Virus Like (packed.jd.agent.bd). Will You Please Guide Us How To Scan Web Site, Data & Web Server & Clean This Virus. Any Kind Of Solution You Provide Us. We Would Be Grateful If U Help Us.
  21. Hello to everyone,I'm new to the forums & I thank anyone for reading this & helping me out. I have A-Squared,free version(minus firewall) and I just updated it to the new release from 4.5.0.11 to 4.5.0.21. I though,ok great =D yay updates! nothing was abnormal,and it updated like it always did everytime I click on the update button.(I dont have updates set on automatic). Then something weird happened the next time I updated my program,as it was updating, the update was moving at an incredibly slow pace,even though it was only around 500 kb of updates,and in the middle of the update
  22. Anybody want to explain why this was closed? http://cc.emsisoft.com/en/support/ticket.aspx?id=79513 "Very strange" ain't a fix!
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 46 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...