Search the Community

Showing results for tags 'New'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Malware Research Center
    • Help, my PC is infected!
    • Ransomware First Aid
    • Malware and Computer Security
    • Malware submissions
  • Company & Products
    • Customer Support
    • Beta Community
    • Feedback, comments, and suggestions
    • False positives
    • Emsisoft News
  • Other Languages
    • German Support - Deutscher Support
  • Private Zone

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hello, We have a large number of clients currently connected to an on-prem EEC instance. We've done a small pilot and are seriously looking at moving all of them to ECC in the near future. I have a couple of topics to discuss: 1. We have discovered that on existing clients, if the user navigates to Settings and clicks on "Connect to MyEmsisoft", they are automatically connected and show up in the Workspace almost immediately. Neat! I assume it knows to connect to the workspace because the license key in their software is attached to that workspace. Can I get confirmation on that? We have command line access to almost all of the computers and they are using that same key. Is there a command that we can push to the computers en masse that will disconnect them from EEC and connect them to ECC basically to simulate them pressing the "Connect to MyEmsisoft" button? 2. It seems that the "Alternative message or URL for news section" policy in ECC isn't applying to clients put into that policy group. All the other policies appear to be applying properly. Wondering if there are some character or length limitations or maybe a bug? Thanks!
  2. Just got it. All seems well here on Win 7 x64 Pro
  3. I just started playing around with the new "My Emsisoft Cloud Console". My first experiences have been quite positive. 🙂 Two little things that I would like to suggest for improvement: 1) I use only one policy for the whole network (i.e. workspace). This is why I delete all computer groups except "New Computers" (which cannot be deleted). I then set all required policy settings/options on the highest possible level, which is the "root" group called "Workspace". These settings are then of course inherited by the "New Computers" group (and possibly some other groups that I might add later). The problem is that whenever you re-visit the "Protection Policies" section by clicking in the navigation bar on the left hand side, the view defaults to the "New Computers" group. So if I'm not very careful, I'll change settings in this group instead of the root group "Workspace". It would be nice if the selection could default to "Workspace" whenever you re-visit the Protection Policies section. 2) Using the Enterprise Console, it was easy to see at a glance if the settings on some client PCs deviated from the original policy setting (the overview in EEC then shows a little round arrow next to the policy name in the "Computer Policy" column). In the cloud console, you must have a detailed look at the settings of each client PC to see if there is anything different to the original policy. It would be very helpful to be able to see policy vs. current client settings differences directly on the overview dashboard. (please bring back the round arrow 😉) Furthermore, there are some minor cosmetic issues: - When clicking on the menu of the root protection group "Workspace", the menu item "Clone" is not greyed out. It is clickable, but (as expected) nothing happens. It should be greyed out like the rest of this group's menu items. - Some German translations don't fit into the UI (mostly on buttons) - When using browser zoom (I use 120% by default) some lines around some UI fields get cut off And two final questions: - I was wondering what the setting "Detect registry policy settings" in the Scanner Settings section does (see attached screenshot). -Why does my license vanish from the "Licenses --> Personal Licenses" section after assigning it to a workspace ? Is this by design? This seems confusing to me... What happens if I delete a workspace - will the license be returned to the "Personal Licenses" section? What about client PCs that are NOT associated with the workspace - will they have licensing problems (I don't want to add all my PCs to the workspace)? Thanks for the great job so far! Raynor
  4. Win 10 build 1809 with yesterday's 3 Windows updates installed. Fast start disabled. Noticed this in logs at shutdown and startup. Not seen that before.
  5. Windows 10 1809, EAM 8988 Each morning after boot and a cup of tea I open EAM logs and highlight the update line which says ''downloaded and installed 67 files in 45 seconds'' (example number) and select the View Details button. This morning there was no info there at all. I tried again. Then I tried from the logs icon on left side of GUI. Then suddenly they were all there. This has not happened before. I have attached debug logs where I noticed round 5.04 am there were quite a few of these in a2start logs. 05:04:02.611 6700 Warning: name "components[]" is not only name of "LogsPage.html" 05:04:02.611 6700 Warning: name "components[]" is not only name of "LogsPage.html" 05:04:02.611 6700 Warning: name "components[]" is not only name of "LogsPage.html" and some odd looking events in the a2service logs at the same time. a2start_20181025044852(3200).zip
  6. It was probably asked before but anyway.... In older versions we could auto adjust column width by double clicking on separators. This is not possible any more and it requires lots of time and nerves to adjust them properly. Any chance of bringing this functionality back?
  7. A few observations on the latest beta: 1. This issue is still not fixed https://support.emsisoft.com/topic/29911-buid-8923/?do=findComment&comment=187246 2. Behaviour Blocker process list - if you use the scroll arrow to scroll down to the bottom of the list, it stops before it has shown all the processes and you can't make it go any further - you have to expand the list using the grab handle to be able to see the full list 3. If you disable all components from the system tray right-click menu, the icon for Anti-Ransomware disabled is a blue information icon rather than an orange exclamation icon
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 34 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online