Search the Community

Showing results for tags 'new'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Malware Research Center
    • Help, my PC is infected!
    • Ransomware First Aid
    • Malware and Computer Security
    • Malware submissions
  • Company & Products
    • Customer Support
    • Public Betas
    • Feedback, Comments and Suggestions
    • False positives
    • Emsisoft News
  • Other Languages
    • German Support - Deutscher Support
    • French Support - Assistance Française
    • Russian Support - Русская поддержка
    • Dutch Support - Nederlandse Support
    • Italian Support - Supporto Italiano
    • Polish Support - Polskie wsparcie

Found 3 results

  1. EIS 2017.6.0.7681 Windows 10 Pro Version 1703 OS Build 15063.483 64-bit Microsoft Edge 40.15063.0.0 With either EAM or EIS installed, I notice a distinct slowdown in the connection of Edge to IP addresses. This happens every single time I launch Edge or click on a link within a webpage. I have tested multiple high-end machines (i7 7700K, 64 GB RAM, 15+ Mbps networking speed) as well as different networks with speeds in excess of 80 Mbps. Edge connection to URLs\IPs is notably faster after EAM or EIS is uninstalled.
  2. This is just a FYI as it is a Windows bug Windows 10 Pro Version 1703 OS Build 15063.483 64-bit EIS 2017.6.0.7681 1. Windows Security Center shows EIS Firewall ON and Windows Firewall OFF (Cap1 below) 2. Despite 1 above, Windows Firewall GUI shows Public Profile - Windows Firewall ON (Cap2 below) 3. Within Windows Firewall GUI, change Public Profile - Windows Firewall from ON to OFF and then Save Settings 4. The change made in Step 3 does not always persist; Public Profile sometimes reverts from OFF back to ON (Cap2 below) 5. After attempting to set Windows Firewall Public Profile to OFF multiple times, it stays OFF (Cap3 below)
  3. Win 7 64 bit. Uninstalled EAM and rebooted twice. Updated EEK from 7677 to 7694. Did a scan and it found Eicar. At end of scan it offered to install EAM. No reboot needed after EAM was installed. Everything went perfectly P.S. I don't like the fact that no desktop icon appears for EAM when you use the EEK download P.S. Forgot to say thanks to dev team for offering choice to remove all logs and reports when uninstalling EAM.