Jump to content

problem in online armor


Recommended Posts

yes i changed the setting

May I ask which settings you changed?

Edit: Note that I am aware that you are using Windows 8, and I am reinstalling my Windows 8 testing environments right now. I will test this in Windows 8 as soon as I can. ;)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

May I ask which settings you changed?

Edit: Note that I am aware that you are using Windows 8, and I am reinstalling my Windows 8 testing environments right now. I will test this in Windows 8 as soon as I can. ;)

===

yes I am using windows 8

Link to post
Share on other sites

I've been talking to one of our developers about this, and he thinks that this may be related to a known issue that was fixed in a beta update. Would you be willing to enable beta updates, allow Online Armor to update to beta version 6.0.0.1798, and check to see if that resolves the issue?

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

I've been talking to one of our developers about this, and he thinks that this may be related to a known issue that was fixed in a beta update. Would you be willing to enable beta updates, allow Online Armor to update to beta version 6.0.0.1798, and check to see if that resolves the issue?

 

thanks ..the problem has been solved  :)  

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...