winterlord

instal license screen wheen booting

Recommended Posts

i have run this on both windows 7 and windows 8 x64bit and has happened both times once on OA and a different tim on antimalwar permanent each time. but when i reboot even though its selected to start at startup it dont i have to manualy start it then when it comes up it ask me for my key everytime (yes im registyered) all goes through and off to play. this screen looks like the screen youd see if your expired or just installed it. but why is it doing this and how can i fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

it looks like the install process failed. Do you use any additionally security software on your PCs?

 

Please uninstall Emsisoft Anti-Malware in your windows control panel and restart the computer. Then please run a fresh install process with the setupfile from http://dl.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup.exe . On the end of the install process you will see the active Emsisoft guard icon in the system tray.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.