muadddibb

Online Armor and no internet

Recommended Posts

Hello

 

Affter some time your firewall kills my internet conection my pc says that there is limited or no conectiviti After restar it all working fine and after a while it is the same thing/  Im running windows 8.1  x64  Here is the firewall logs from debuging mode

 

Hope that you can help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

Affter some time your firewall kills my internet conection my pc says that there is limited or no conectiviti After restar it all working fine and after a while it is the same thing/  Im running windows 8.1  x64  Here is the firewall logs from debuging mode

 

Hope that you can help me

P.S My pc is AMD 2.60 G 8.00 RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites

We'll probably need some logs to see what the problem is. Please open Online Armor, go to Options in the menu on the left, click the little check box to enable debug mode, restart your computer, and then try reproducing your problem with your Internet going out. After that, please ZIP your entire logs folder (normally C:\Program Files\Online Armor\Logs), upload it to a website such as RapidShare/DepositFiles/BayFiles/etc (which one you use is up to you), and then copy and paste the link to download the file into a reply (or you can send it to me in a Private Message if you don't want the link posted publicly on the forums). Note that, if you don't have a utility such as 7-Zip, WinZip, or WinRar that you can ZIP files and folders by right-clicking on them, going to Send To, and clicking on Compressed (zipped) Folder.

Note that RapidShare and BayFiles have been having issues lately, and we may not be able to download the files from them. If you have DropBox, Google Cloud Storage, or Microsoft SkyDrive then those services would be more reliable. Also, you can attach files to private messages on these forums, and I would believe the limit is up to 128MB, so if the file is smaller than 128MB then you can just attach it to a private message to me on these forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will let our developers know about this, and hopefully they will be able to tell us what is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately I haven't heard from them yet. I'll follow up with them, and see if I can get a response this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.