Jump to content

Online Armor shows Duplicate Network Connection


psylock
 Share

Recommended Posts

My OS in Windows XP SP3

 

When I logged into my Admin account this morning and connected to the LAN I checked the Netwok connection in Online Armor and it shows that there are two of the exact same connection, (please see the attached image).  Why is it showing a duplicate connection?

Link to comment
Share on other sites

OK, lets get some logs then. Please open Online Armor, go to Options in the menu on the left, click the little check box to enable debug mode, restart your computer, and then try reproducing the issue with the notification that has no information. After that, please ZIP your entire logs folder (normally C:\Program Files\Online Armor\Logs), upload it to a website such as RapidShare/DepositFiles/BayFiles/etc (which one you use is up to you), and then copy and paste the link to download the file into a reply (or you can send it to me in a Private Message if you don't want the link posted publicly on the forums). Note that, if you don't have a utility such as 7-Zip, WinZip, or WinRar that you can ZIP files and folders by right-clicking on them, going to Send To, and clicking on Compressed (zipped) Folder.

Note that RapidShare and BayFiles have been having issues lately, and we may not be able to download the files from them. If you have DropBox, Google Cloud Storage, or Microsoft SkyDrive then those services would be more reliable. Also, you can attach files to private messages on these forums, and I would believe the limit is up to 128MB, so if the file is smaller than 128MB then you can just attach it to a private message to me on these forums.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...