Michael-Vic

CLOSED Online Armor uses 30-40% of CPU

Recommended Posts

So i installed Online Armor for a while now and everything is fine except the fact that uses 30%-40% of my CPU

I have a i5 4690k and it does not make a difference when running older games and browsing but it does when i run games like BF4 :i dropped 30 FPS because of it(from 80 to 50).

Also i closed all the applications(except windows ones) with task manager and it STILL uses 35%.

So it would be nice if you guys could fix this issue.

 

Best regards,

Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot or Reboot? There is a distinctive difference in Windows 8.1. The only way you can get a new and pristine OS instance is to reboot as a normal shutdown & boot will trigger Hybrid Boot instead which will result in parts of your old session being reused.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did not know OA was compatible with Windows 8.1. It only list compatibility with Windows 8 here. http://www.emsisoft.com/en/software/oa/

That's because it is almost the same system anyways. The changes under the hood are minuscule. At least in those areas relevant to Online Armor. That is why most products that worked on Windows 8 continue to work under 8.1 as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.