Sign in to follow this  
G_girl

Country Flags in Firewall Status Disappeared.

Recommended Posts

Hi,

 

I don't see the country flags anymore in the firewall status window , all connections are just saying N/A. There are also no countries or anonymous proxies to block in the countries list to add to the restrictions tab in OA firewall settings.

 

Is it something on my system settings causing this ? Those are really helpful functions.

 

I'm using OA Premium 7.0.0 build 1866 on Win 7 Home Premium (64 bit)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is beyond what's normal since i reinstalled OAp.  Not one flag seen, when the majority usually do.

 

Also in the firewall settings where you add countries to the block or allow lists. None show up in order to add them. I think something might be corrupt in my install, I was just checking to make sure.

 

QBI5x0z.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

We didn't change anything. Your OA install seems to behave in a very erratic manner which may suggest that the installation or the configuration has somehow been damage. I would suggest a clean install without importing any of your previous settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.