hake

Queries AdobeARM.exe autorun at each startup

Recommended Posts

After Adobe Reader was updated to version 11.0.10, OnlineArmor now queries the autorunning of AdobeARM.exe after each system startup (Windows 7).  The autorun entry table shows AdobeARM.exe as trusted but fails to remember this at the subsequent startup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

if you have CCleaner or WinPatrol installed, you can disable the autorun entry for AdobeARM.exe within those programs. Works for me. I do not have Online Armor installed but maybe this helps already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.  I did as suggested.  Since the behaviour seems to have developed since the Adobe Reader update to 11.0.10 on Patch Tuesday, I guess that Emsisoft might not yet have caught up with the changed executable.  I will try re-enabling autorun for AdobeARM.exe in a few days time to find out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that you can't keep AdobeARM.exe quiet.  I disabled the autorun and, blow me down, back it pops.  If ever there was a better case for using SumatraPDF, I didn't know one this afternoon.  Problem solved but I would rather not have needed to send Adobe Reader for an early bath (written in fond memory of the late Eddie Waring).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.