Mobi72

Online Armor In Learning Mode On Computer Boot Up

Recommended Posts

Every time I boot up my Windows 8.1 computer Online Armor is in learning mode. I turn off learning mode and it is fine until next boot up. I cannot find any setting to make Online Armor boot up with learning mode off.

 

Rob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Rob,

 

when the Learning Mode is active the Online Armor guard icon is red/white with a little book. Then right-click the Online Armor guard icon and select Learning Mode from the context menu to disable the Learning Mode. The Online Armor guard icon theme should change now to blue/white with a golden border. Then please reboot your machine. The Learning Mode is active again after the computer restart?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Rob,

 

then it looks like anything is broken on your Online Armor installation.

 

Please uninstall Online Armor in your Windows control panel and reboot your computer twice. Then reinstall Online Armor from scratch.

 

You can download a new setupfile from: http://dl.emsisoft.com/OnlineArmorSetup.exe

 

The issue with the Learning Mode occurs again after the reinstall process?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.