Exoz

CLOSED Emsisoft does not begin

Recommended Posts

I installed Emsisoft from the wizard fine, it completed and everything. The time the window it takes (the one you put your license key or choose trial version) took a lot of time to pop up, around 5 minutes, I put my key code and everything and the window closed.

 

Then this thing showed up http://gyazo.com/38eb866b442299c67908ecd6761070d5

 

Few minutes later http://gyazo.com/bad5965d0cc0d8ab4ded6c7dbfba5cf2

 

I restarted the pc and the tray icon is red with a cross inside saying "Emsisoft - Background guard". I've already trying uninstalling and reinstalling more than 2 times with no success.

 

PS: I don't know if this can help somehow but I installed the hotfix the installer mentions before I install EIS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem seems to be resolved now, Emsisoft Network Driver wasn't uninstalled it seems to i uninstalled it manually, re-installed and worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.