Aeolis

After EIS update 10.0.0.5514 lost Internet Connection

Recommended Posts

Hello folks,

 

Here is my bug report.

 

The problem: After Emsisoft Internet Security recently updated to version 10.0.0.5514 my system can't connect to the Internet anymore. All the other devices connected to my network can connect to the Internet, but my PC with the updated EIS version.

 

How did I fix the problem: I have temporarily disabled EIS firewall component.

 

System and real time applications:

 

- Windows 7 Ultimate 64-bits (fully updated);

- Emsisoft Internet Security 10.0.0.5514

- Malwarebytes' Anti-Malware 2.1.8.1057

- HitmanPro.Alert 3.0.48 build 196

- SpyShelter Premium 9.9.1

 

I hope it helps you to solve this lost Internet connection problem.

 

Best regards,

 

Aeolis

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can also disable beta updates, perform manual update and your EIS will be downgraded to the latest stable version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We already have a bug report open on this issue, and our developers are working on a fix. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.