Sundog

EIS Not Responding

Recommended Posts

Windows 7 Professional, Service Pack 1, 64 bit, EIS installed Nov.2014, running v9.0. I've set EIS to scan at 2 am. This morning I didn't see any scan results. When I try to open the Emsisoft Security Center, I get Not Responding.

 

It appears that the current version of EIS is 10.0.0.5641. How do I upgrade to it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should download and install latest program update(non beta version) automatically when it checking for new signatures, and then prompt you a restart if it necessary. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

then lets try a fresh reinstall. Please uninstall Emsisoft Internet Security, allow it to restart your computer, and then follow the instructions below:

1. Hold down the Windows key on your keyboard (the one with the Windows logo on it, usually between the Ctrl and Alt keys) and tap the 'R' key to open the Run dialog.
2. Type "%TEMP%" without "" into the field, and click the 'OK' button.
3. A window should open showing you your TEMP files.
4. Look for a folder named 'a2temp', and if you find it then delete it.
5. Then please restart your computer.

After that you can download and reinstall Emsisoft Internet Security from the following link:
http://dl.emsisoft.com/EmsisoftInternetSecuritySetup.exe

Now Emsisoft Internet Security starts without problems and is working as expected?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.