Sign in to follow this  
HAWKI

No Updates in 18 Hours - Just Me?

Recommended Posts

Log shows no unsuccessful attempts, no "no modules to download" no errors. NADA..

 

Manual Update also fails.

 

GUI says "Software is up-to-date."

 

NVM: A RESTART FIXED THE ISSUE at least for the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the manual update failed, what happened? Did it just stop, or did it get stuck? Was there an error message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the manual update failed, what happened? Did it just stop, or did it get stuck? Was there an error message?

 

Nothing. The Update failed to initialize. No error messages appeared nor any no "no module updates" appered in my log for 19 hours. Dunno what happened.

 

It's fine now after the restart yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't think of anything off the top of my head that would cause that behavior without an error message. If it happens again, then please be sure to let us know. We'll want debug logs so that we can get an idea of what is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.