Jump to content

MyEmsisoft portal mugshots


maniac2003
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

Testing out EMS with a few days left.

I've let EMS take a mugshut when entering multiple wrong passwords. It should be send to my Emsisoft account but I can't find it anywhere.

 

When entering I see my device:

W3BkwW8.png

 

When clicking on it to see the details the whole page is just grey with the menu on the left:

EqMTwQV.png

 

Is that normal?

Where are the mugshots stored?

 

Browser: Chrome 54.0.2840.99 m (x64) >> now updating to the latest version

Link to comment
Share on other sites

Dear maniac2003,

 

Thank you for contacting our support.

 

Please click directly on the entry for your "Nexus 6P" visible in the screenshot, then click "Anti-theft" at the upper right corner - the screenshots should appear at the right.

 

If I can assist any further please do not hesitate to contact me.

Link to comment
Share on other sites

Dear Thomas,

 

On my smartphone I can see the options you mean "Dashboard - Protection - Anti-Theft" but when I go to the page on my desktop those options are not there.

Running the latest Chrome (Adguard does not detect any ads and Ghostery only stopped Google Analytics and Facebook Connect).

Link to comment
Share on other sites

Dear maniac2003,

 

I'm sorry for my late reply to you, unforeseeable I was not able to treat my email request earlier.

 

On my smartphone I can see the options you mean "Dashboard - Protection - Anti-Theft" but when I go to the page on my desktop those options are not there.

 

If you visit the spot on your smartphones browser and click "Anti-Theft" do you see the photos taken?

 

Could you might send me a screenshot which shows how it looks when you open the web portal in your browser and navigate to the spot? Are the entries simply missing?On my smartphone I can see the options you mean "Dashboard - Protection - Anti-Theft" but when I go to the page on my desktop those options are not there.

 

I've tried with Chrome (latest version but no AdGuard and Ghostery) and the menu entries appear here. Could you might also try temporarily disabling these extensions if you've not tried already?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...