PC reset

Emsisoft error tijdens Windows activering

Recommended Posts

Hallo,

Wij hebben mogelijk een fout gevonden aangeven door Windows. Zie foto's.

Wij wilden bij een pc Windows activeren maar dat werkt niet. Maar dat terzijde wilden we via probleem oplossing de licentie activering. Nadat wij klikte op "probleem oplossen" kwam er dus de foutmelding zoals in de foto.

 

 Dit is een pc van een klant en zullen we morgen niet meer hebben staan. Mogelijk kunnen jullie dit probleem reproduceren? Het gaat om een Windows 10 home 64 bits met laatste Windows versie.

IMAG1157.jpg
Download Image

IMAG1158.jpg
Download Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Tommy,

Bedankt voor het melden van dit probleem! Gebeurde dit maar een keer of herhaaldelijk? En was dit een nieuwe installatie van EAM of was het al langer geinstalleerd op deze computer?

EDIT, ik heb het even nagevraagd, deze fout kan voorkomen als Windows het digitale certificaat niet kan controleren (voor welke reden dan ook). Je kunt proberen om dit handmatig te doen (rechts-klik op het bestand, selecteer properties en klik op de Digital Signatures tab, selecteer het certificaat en klik op Details).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij kunnen het niet meer testen omdat de pc nu weg is. Echter klopt het dat deze melding alleen kwam als windows niet de licentie kan checken. Dat deed hij na een uur wel en er was geen melding meer.

Bedankt voor de info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de update, waarschijnlijk was het in dat geval een probleem met de internet connectie (of bijvoorbeeld een probleem in de verbinding met bepaalde Microsoft servers). Dit probleem kan alleen optreden als Windows het certificaat niet kan controleren, als gevolg daarvan wordt het desbetreffende roces geblokkeerd door Windows. Dit is verder niet iets waar wij iets aan kunnen veranderen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.