JoeP

Sending Test Mail Failed

Recommended Posts

Hi 

We are using self hosted exchange.

I set Port 25 SMTP authentication - tried all.

username domain\username

 

Sending test email failed. System error: server certificate  verification failed: connection abroad.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you having this issue with Emsisoft Anti-Malware, Emsisoft Internet Security, or our Enterprise Console?

Share this post


Link to post
Share on other sites

JoeP> Emsisoft Anti-Malware

This is the forum for Emsisoft Internet Security.  It won't matter, as GT500 has seen the question, but usually it's more sensible to ask things in the right place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, JeremyNicoll said:

This is the forum for Emsisoft Internet Security.  It won't matter, as GT500 has seen the question, but usually it's more sensible to ask things in the right place.

He posted it in a reply to another topic, and I split it off into a new topic without knowing if it was for EAM or EIS. ;)

 

16 hours ago, JoeP said:

 Emsisoft Anti-Malware

Can you take a screenshot of your settings, and send them to me in a Private Message? Feel free to edit out any passwords (I don't need to see them).

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, JoeP said:

Thanks. PM sent.

Received. Seems to be an Enterprise Console issue, so I've asked @Frank H to take a look at it for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.