Marg

Update on 10/15/2017 Taking Forever!

Recommended Posts

No, you have EAM.     That aside, it's hard for users (as opposed to Emsisoft support) to offer any useful help for this.  Did you post your question here using the same machine as is not updating?  Ie you (and it) have a decent internet connection?   One thing that's often suggested is to change Settings -> Privacy, and untick the "use SSL' option. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did not realize I had EAM. My internet connection is fast & all sites I visit load up quickly. The update is at 56% now but is slow like Microsoft updates. Yesterday all updates loaded up in several seconds. Thanks! Marg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Our server host had some networking/routing issues in their datacenter over the weekend. It was at its worst Friday evening (in the USA) or Saturday morning (for those in Europe, Asia, Australia, etc).

If anyone else is still having trouble with updates, then restarting your computer should resolve the issue. On Windows 7 restarting normally should be fine. On Windows 8.1 and 10 you'll need to right-click on the Start button, go to Shut down or sign out, and select Restart from the menu so that your computer will full shut down while restarting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.