Zonek

Hi guys! I have a problem....

Recommended Posts

I have problem with amd drivers on hp laptop... When i have amd drivers install it Emsisoft GUI have flashings, black labels, Black GUI... When i uninstall amd drivers all are fine... i spend days to solve this but i can't find solution.... Any help please???? Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to double-check, when you installed the AMD drivers, did you download the latest version from the computer manufacturer's website?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes the drivers are from the amd website and is the corect drivers, but it doesn't matter anymore because i spent so many hours to solve this problem but the only thing that i managed is to make the screen of my laptop goes black... 😂😂😂 So i thought to format my laptop because i wanted anyway so i did it... And when i installed EAM and the same drivers from amd all was fine and continue to be fine.... Something else cause the problem... Fortunately all are fine now... 👍 Thanks...!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/1/2018 at 6:13 PM, Zonek said:

Fortunately all are fine now...

I'm glad to hear that. If you need anything else, then let us know. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.