Marshall

I lost EAM French GUI

Recommended Posts

Does  Settings -> Advanced -> User-interface language   say English or French?

 

(I don't know why it might have changed, but at least you should be able to get French back.)

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, JeremyNicoll said:

Does  Settings -> Advanced -> User-interface language   say English or French?

 

(I don't know why it might have changed, but at least you should be able to get French back.)

 

Thank youvery much¬†@JeremyNicoll¬†ūüĎć

French is back¬†ūüėČ

I also don't know the reason of this change ? perhaps an involuntary click ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you restore settings to factory defaults (under Advanced Settings)?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, GT500 said:

Did you restore settings to factory defaults (under Advanced Settings)?

Hi @GT500 

I don't think, or it was involuntary.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, I'll ask QA if there are any known issues with languages changing.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

QA isn't aware of any issues with languages reverting to English. Unfortunately, without debug logs, it wouldn't be possible for us to know for certain why it happened.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, GT500 said:

QA isn't aware of any issues with languages reverting to English. Unfortunately, without debug logs, it wouldn't be possible for us to know for certain why it happened.

Hello @GT500 

Perhaps I can send the debug logs ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

> PÔĽŅerhaps I can send the debug logs ?

Only if you had debug logging turned on before and during the problem.  Most users do not ever have it on because it can slow EAM down.   It also creates files which grow in size very fast...    You can check - the place where you'd choose to turn it on is at Settings -> Advanced -> Debug Logging. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/8/2019 at 11:13 AM, Marshall said:

Perhaps I can send the debug logs ?

The problem with that, as JeremyNicoll mentioned, is that debug logging needed to be on when the issue happened otherwise it won't tell us anything about it.

Since debug logging is turned off by default due to slight performance degradation and the amount of disk space it can waste, you would have had to turn it on manually before the issue occurred.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.