Sign in to follow this  
khosmin

IT Analyst

Recommended Posts

Hi,

I'm getting "One or more errors occurred" when trying to install EAM with command line on a Windows 10 1809 machine. I'm using the /SP- /VERYSILENT /SUPRESSMSGBOXES as the parameters.

Error occurs when running from an Administrator command line and also when trying to deploy thru MDT.

I tried using the /LOG and /LOG="filename" parameters but it doesn't seem to create any logs.

Any idea on how to resolve this issue? I'm building an Win 10 image and trying to automatically deploy EAM.

 

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't have any trouble executing EmsisoftAntiMalwareSetup.exe on Win 10 1903 (x64) from the command prompt with the parameters you used. It installed without any trouble.

The two most obvious possibilities right now are either the installer can't write to the TEMP folder, or it isn't executing with administrator rights.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.