Jump to content

2 PC's on Cloud Console show as "Not Managed"


Recommended Posts

I have a client that installed Emsisoft Business Security via the Cloud Console on several computers but 2 of them show as "Not Managed".  Within the software, the Remote Management settings screen keeps saying that it will retry connecting to it, while other computers on the same network will connect just fine.  I tried removing the software, reinstalling it normally, and then removing it with Emsiclean, and reinstall.  They still won't connect.  Is there a way to diagnose this issue?

 

Also, somehow the invitation to add them as the Workspace owner expired, and I couldn't delete the Workspace and recreate it with a license that was assigned already, nor could I add them as an owner afterward (it only has WS Admin or Protection Admin).  There needs to be some way to re-invite them as the workspace owner if the link expires when a license is connected because the Delete Workspace option isn't available once computers are added to it.  Can someone help me correct this too?

Link to comment
Share on other sites

Nevermind.  Found out it was a router issue.  They're using a Hitron modem common to Rogers Canada.  Had their firewall set to "Typical" which blocks a bunch of high-range port numbers, mostly between 49000 and 65K among a few others.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...