Jump to content

Online Armor wont remember settings


IckeAlex
 Share

Recommended Posts

Hi Folks,

here's my little problem: last year (about novemver) i installed a calender software with remember functionallity. I set it to trust and allow, so it could load automatically on reboot. Now (some 3 month after that) online armor starts to ask about that programm on every boot. Calender programm is shown as set to untrusted and ask. It doesn't matter wether i set it to trust and allow in boot pop up or click that pop up away and make the change in OA itself when booting finished, OA doesn't remember this setting and asks about it on next boot again (very frustrating and unnerving).

I remember a similar issue was reported on last forum, but cant recall the solution...

Any suggestions on how to make OA keep the settings, please?

Thanks in advance for any answers.

Alex

Link to comment
Share on other sites

Or alternatively, you could try closing the calender software and deleting all the items related to it in the Programs list. After that put OA in Learning Mode.

Then you should reboot your system, exit Learning Mode, go to the Programs list, search for the related items and trust all of them.

This worked for me in the past.

Regards,

N.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

I have had a similar problem for some time now with a few programs. One, whenever I launch IE, OA asks if I want to allow QTTASK.EXE to run at startup. I select No and Remember, but OA never does. And the modules connected to my HP wireless printer are always popping up - I select Remember and again, OA never does. Why is that? It seems like a simple enough request for the software to obey. Frustrating to say the least. I'll try the remedy mentioned above, but I'm not confident.

Link to comment
Share on other sites

I am having the same problem with the latest version. I installed it fresh and it not remembering my setting for Thunderbird (takes 2 confirmations to accept my decision), Skype (takes 2 confirmations to accept my decision) and sometimes Firefox. I have previously removed their permissions from the firewall settings and re-accepted them and still the same issues happens. I am not using HIPS feature.

Is there a solution to this issue, this was happening with the last version, I hoped that this version would resolve the matter.

Link to comment
Share on other sites

I've also experienced OA forgetting that it is/was already installed and insisting on re-running install/config wizards.

This topic is about Online Armor forgetting decisions made for other applications. Not about it forgetting it's own settings. Please create a new topic and make sure to include all the requested information outlined here:

http://support.emsisoft.com/forum-53/announcement-11-information-to-include-in-your-support-requests/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...