Jump to content

Repeated OL unable to load servers


Recommended Posts

HELP! Lately, every couple of days when logging on to my XP-Pro SP3, a message comes up telling me that OLA can't open with something about the servers. So I found a "fix" on the OLA general support that told me to uninstall, reinstall and then run "Trust everything." Well, that worked only until the error reappeared. So I did it again today but instead of getting to setup, I got the following message: "Activation limit reached for this key. Click ok to reset..." Since I'm installing the license on the same computer, I do not understand how this happened. More importantly, I just bought the license last week and don't know how to fix either problem. Your advice would be greatly appreciated.

Laurie

Link to post
Share on other sites

You can follow the following steps to fix the activation limit error :)

1. Go to the Online Armor homepage www.online-armor.com.

2. Click on "Login".

3. Enter your email and password. If you do not know your password, follow the "email me my password" prompts.

4. Select the “Reset installation” option and follow the wizard steps.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...