Jump to content

Google Chrome new tab lagging


Recommended Posts

Chrome new tab lagging about 2 seconds, it is really annoying. Page loading time is ok, when i open a new link with middle mouse click on loaded tab is ok. And no problem with IE9 and Firefox. But i use Chrome. I disabled all exstensions, nothing changed.

Win7 32bit, OA Premium 5.0.0.1100.

Thanks.

Link to post
Share on other sites

Hi pandorax,

Just wondering, is Chrome set to RunSafer?

Perhaps running it in normal mode may help...

No, i use Standard User Account and RunSafer is not working in SUA.

Besides if i use EAM + OA, it takes 5-6 sec. to open a new tab. I mean new tab opens immediately but the thumbnails that visited pages appear after 5-6 sec.

Link to post
Share on other sites

Besides if i use EAM + OA, it takes 5-6 sec. to open a new tab. I mean new tab opens immediately but the thumbnails that visited pages appear after 5-6 sec.

I'm not sure if you have already done so, however, have you tried adding EAM (including subfolders) to OA's Exclusions and OA to EAM's exclusion list?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...