adealey

can't even activate software

Recommended Posts

I've run Online Armor for a long time but this is my first experience with having to change anything since the transition from Tall Emu and I am very badly impressed.

I upgraded my wife's OS from Vista to Win7 (Enterprise), hit the link from my old registration email to download the Online Armor install package and installed it. All of that went fine.

But when it tries to activate, it fails with a dialog box which says:

Connection to licensing services failed with error:
Socket Error # 10060, Conneciton timed out.
Do you want to adjust internet settings and try again ?

I've followed the "Yes" button to the dialog to "adjust the internet settings" but that is just proxy settings and we don't use a proxy server.

This problem has persisted for days.

I have no problem whatsoever reaching any other source on the internet from any other application on this machine.

And when I hit your website to find contact information, I find that all you offer is this user forum for support. For a commercial product! Really unacceptable.

"Because we care about you!" Yeah, right.

a very unhappy customer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

what version number of Online Armor you use? Be sure you use the newest stable version 5.0.0.1097.

You can download the newest stable setupfile from http://download9.emsisoft.com/OnlineArmorSetup.exe or our download site http://www.emsisoft.com/en/software/download/ .

If you have any more questions or problems, just let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

what version number of Online Armor you use? Be sure you use the newest stable version 5.0.0.1097.

You can download the newest stable setupfile from http://download9.ems...eArmorSetup.exe or our download site http://www.emsisoft....tware/download/ .

If you have any more questions or problems, just let me know.

My original post would have included the version number but it won't even let me start the user interface.

I downloaded it about 10 days ago. I'll try downloading again from the link you posted above but I'm not very hopeful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I downloaded it about 10 days ago. I'll try downloading again from the link you posted above but I'm not very hopeful.

Were you able to successfully install and run Online Armor using the new setup?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.