Jump to content

OA blocks traffic at random intervals


Recommended Posts

Hello. I'm using Online Armor Free and it stops internet traffic at random intervals. That is, all programs that need connection, like Mozilla Firefox, uTorrent, ICQ, Skype, etc. behave as if there's no connection. At the same time, ping command works fine and I can get echo replies from random servers. The moment I shutdown the firewall only - not any other protection (Web Shield, Program Guard, etc) - problem disappears. When I turn Firewall back on, it works normally, but problem appears again in a few hours or a day or so. I had logging enabled but in the logs no indication of anything blocked appears; everything works normal and just all of a sudden, all traffic stops. I had this problem with previous version of Online Armor but it didn't disappear after update. Disabling Web Guard doesn't help. Any help, please?

OS WinXP SP3, latest updates

Online Armor Free 5.1.1.1383

Avast! Antivirus 6.0.1289, added to exceptions in OA

Previous Antivirus: Avira Antivir Free

Peerblock 1.1

Previous firewalls: Comodo, later PCTools, both of them proved problematic so I moved to Online Armor

Connected through wireless router, connection NOT trusted in Interfaces tab (should it be?)

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...