Jump to content

OA and World of Warcraft 4.3 (latest patch)


Recommended Posts

Hello

Since patch 4.3 of WoW, i have had problems with it. The game will start off fine, but after about 15-30 minutes I start to get very short freezes that last around 500ms every 15 seconds or so. I tried a lot of things to fix it but after playing with drivers and addons I eventually looked beyond the game and tried shutting down OA. To my surprise, the freezing stopped once OA was shut down and the game plays smooth again.

Can anyone help me narrow down precisely what is conflicting between WoW and OA?

Also, via search i found this thread: http://support.emsisoft.com/topic/5050-observed-issues/ - he lists issue number 2 as a similar problem to what I am seeing.

Link to post
Share on other sites

Hello Deady,

Could you please create a set of debug logs (covering the reproduced problem) and submit them to oasupport (at) emsisoft (dot) com?

(Please include the link to this topic in your email message)

KB article about logs: http://support.emsis...mor-debug-logs/

Thank you in advance,

P.S.

It would be good to reboot after enabling debug mode before reproducing the problem.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...