Nick

OA: Wrong response format

Recommended Posts

Starting this morning, automatic update (white/black list) has failed.

Error message (History):

OA: Wrong response format

Perahps it's just a temporary server-side issue...

Regards,

N.

------------------------

System Information:

Win XP Pro SP3 (Hardware DEP)

Avast! Free AV 6.0.1367 (Behaviour/Script Shield removed)

Online Armor Free 5.1.1.1395 (Web Shield disabled)

*Avast!/OA mutually excluded

HostMan/HostsServer 3.2.73 (MVPS HOSTS)

Norton DNS v2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Nick,

thank you for your commitment!

Good to hear it's working again.

If the problem should appear again,

we are locking forward to assist you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, Thomas.

I think it was just a temporary issue with some server - it already happened in the past.

In the afternoon the automatic update started working again.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.